joi, 18 mai 2023

În ziua lansării filmului "Furios și iute X", E! va difuza o emisiune despre cele mai spectaculoase scene din serie

Vrei să afli care este cel mai celebru moment plin de acțiune din franciza cinematografică "Fast & Furious" („Furios și iute")? Atunci nu trebuie să ratezi emisiunea Fast & Furious Greatest Moments: Refuelled, care va fi difuzată vineri, 19 mai, de la ora 22:00, pe canalul E! Emisiunea se bazează pe voturile telespectatorilor, care au ales cele mai spectaculoase scene din întreaga serie, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

În această franciză, acțiunea este la ordinea zilei, iar momentele memorabile sunt extrem de numeroase și pline de adrenalină. De la urmăriri intense cu mașini, trenuri și chiar un submarin, cu viteze care ating limitele maxime, până la scene în care autovehiculele zboară prin aer sau se aruncă de pe stânci, trec prin seifuri bancare sau plonjează de pe vârful unui zgârie-nori, toate sunt incluse în topul celor mai impresionante scene.

Vin Diesel și Michelle Rodriguez, protagoniștii principali ai seriei, nu pot lipsi din peisaj și își aleg și ei momentele preferate. De asemenea, și alte vedete care sunt fani ai francizei au avut ocazia să își exprime preferințele în cadrul emisiunii.

Seria "Furios și iute" a început în 2001 și continuă să impresioneze publicul până în prezent. Pelicula cu numărul 10, intitulată "Furios și iute X", va fi lansată în cinematografele din întreaga lume pe 19 mai, în aceeași zi în care va fi difuzată și emisiunea menționată mai sus. Franciza a obținut un succes financiar impresionant, situându-se pe locul 8 în topul seriilor de filme cu cele mai mari încasări din istorie, cu vânzări de bilete în valoare de peste 6 miliarde de dolari.

"Furios și iute" a adus faimă actorilor Vin Diesel și Paul Walker, care, din păcate, a decedat prematur în 2013. Cu toate acestea, franciza a continuat și a generat un întreg univers, care include scurtmetraje, un serial animat, filme spin-off, jucării, jocuri video, spectacole live și atracții în parcuri de distracții.

Dacă vrei să retrăiești cele mai intense secvențe din seria "Furios și iute" și să afli dacă momentul tău preferat de acțiune se află pe listă și pe ce loc, asigură-te că nu ratezi emisiunea Fast & Furious Greatest Moments: Refuelled, care va fi difuzată pe postul E! vineri, 19 mai, de la ora 22:00.


Niciun comentariu despre subiectul „În ziua lansării filmului "Furios și iute X", E! va difuza o emisiune despre cele mai spectaculoase scene din serie”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile