vineri, 19 mai 2023

Orange România a reînnoit acordul cu SPI International pentru distribuție canale tv

Grupul Orange România, care include Orange România și Orange Romania Communications, a anunțat că au extins acordul de distribuție cu SPI International. Acest acord permite clienților care utilizează serviciile TV oferite de Orange România să aibă acces la un portofoliu divers de posturi TV oferit de SPI International.


Sigla exterioară a unui magazin partener Orange - Imagine fotografiată de HD Satelit România

Începând de la sfârșitul lunii aprilie 2023, Grupul Orange România a adăugat următoarele posturi TV în grilele TV prin cablu oferite clienților săi: FilmBox, Filmbox Extra HD, FilmBox Premium, Filmbox Stars, FashionBox HD, Fast & Funbox HD, Fightbox HD, Timeless Dizi Channel și Docubox HD.

În plus, clienții Orange care utilizează serviciile TV prin satelit au acces și la canalele FilmBox Premium și Timeless Dizi Channel.

Pentru a avea acces la conținutul tv, clienții Orange au opțiunea de a alege serviciile convergente Orange Love. 

În prezent, clienții pot profita de oferte speciale disponibile pentru pachetele Orange Love. De exemplu, există un pachet special pentru Fibră 500 și TV Esențial care include internet fix prin fibră cu o viteză de download de 480Mbps, 134 de canale TV, dintre care 47 sunt în format HD, Wi-Fi6 prin intermediul unui internet box și, în plus, opțiunea de a beneficia de serviciul Orange Sport gratuit timp de 2 luni. Această ofertă este disponibilă la un preț redus de doar 11 lei/lună, față de prețul obișnuit de 52 lei/lună.


Niciun comentariu despre subiectul „Orange România a reînnoit acordul cu SPI International pentru distribuție canale tv”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile