luni, 15 mai 2023

"Lasă-mă, îmi place! Camera 609", un nou serial de comedie romantică, din toamnă la Antena 1

Povestea serialului, o adaptare după producţia turcească Room 309, este presărată nu doar cu sare și piper, ci cu toate condimentele care îi vor face pe telespectatori să se adune, împreună cu familia și prietenii, în fața televizorului, anunță televiziunea Antena 1 printr-un comunicat remis către HD Satelit România. 'Lasă-mă, îmi place! Camera 609" este genul de serial care stârnește dezbateri și discuții amuzante.

Anda Sârbei și Matei Negrescu - Imagine remisă în comunicat pentru publicare pe HD Satelit România 

Absolventă a Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale”, Anda Sârbei a putut fi urmărită până acum în serialul Vlad şi în mini seria Roslund & Hellström: Box 21, precum şi în numeroase reclame tv. În proiectul ce va putea fi urmărit în curând la Antena 1, Anda va juca rolul Evei, o tânără frumoasă, ambiţioasă, talentată şi care îşi cunoaşte valoarea. Pasionată de design interior şi absolventă a facultăţii de arhitectură, Eva este singura cu studii superioare din familia ei. Totodată, este şi cea care îşi întreţine familia, aşa că atunci când decide să demisioneze de la locul de muncă, îşi pune familia în pericolul de a-şi pierde locuinţa. 

Eva îmi este un personaj foarte drag, cu care am multe în comun, aşa că îmi e uşor să mă apropii de ea. Este fata serioasă din familia Georgescu, care munceşte mult pentru a-şi îndeplini planurile de viitor, însă o decizie pe care nici măcar ea nu a luat-o, ci mama ei, urmează să-i schimbe drumul. Va trebui să facă alegeri importante, care însă nu se dovedesc a fi bune de fiecare dată. Totuşi, mama şi surorile ei îi sunt alături, tratând cu mult umor şi ironie toate impedimentele. Este într-adevăr o provocare şi o bucurie să joc un rol atât de important în acest proiect. Îmi doream foarte mult să joc într-o comedie romantică,  mai ales că este primul serial de gen făcut în România, şi se întâmplă mai repede decât mi-aş fi imaginat. Sper să fie pe placul cât mai multor oameni, pentru că noi şi echipa de producţie punem tot sufletul în ceea ce facem”, a dezvăluit Anda Sârbei. 

Anda Sârbei și Matei Negrescu - Imagine remisă în comunicat pentru publicare pe HD Satelit România 

Alături de ea, în rol principal în serialul de la Antena 1, telespectatorii îl vor putea urmări din această toamnă pe Matei Negrescu. Absolvent al Universităţii de Arhitectură şi Urbanism „Ion Mincu” din Bucureşti, Matei şi-a îndreptat atenţia spre mara lui pasiune, filmul, astfel că în 2013 a absolvit cursurile de actorie cu James Longshore şi Bianca Mina (scenarista Lia – Soţia soţului, Lasă-mă, îmi place! Camera 609 sau Adela), iar în paralel s-a pregătit şi cu Dorotheea Petre şi a absolvit şi Şcoala de Duminică din cadrul UNATC. Au urmat apoi numeroase apariţii în reclame tv, pentru ca în 2015 să debuteze în comedia romantică americană Crown for Christmas. Au urmat apoi The Silent Valley şi The Chronic Comedy Show, unde a jucat, dar a şi scris scenariul, dar şi alte producţii americane între care The Doorman, Royal MatchMaker sau A Royal Winter, dar şi serialul românesc Triplusec. Din portofoliul lui Matei nu lipseşte nici regia, în 2022 acesta semnând regia Kickstarter, un film neo-noir/fantastic cu elemente de comedie neagră, în care a apărut alături de Mădălina Bellariu Ion şi Dragoş Onisei. 

"Am fost surprins să fiu chemat la casting pentru un rol de protagonist tocmai când renunţasem la speranţa de a mai juca în ceva la modul serios (apariţiile episodice în seriale, filme sau reclame nu se pun). Probabil că asta m-a ajutat să mă relaxez puţin şi să mă eliberez de presiunea inevitabilă a mizei în momentul în care, ca orice actor la început de drum, simţi că ai putea face acel salt calitativ atât de dorit. Din fericire pentru mine, personajul nu e foarte îndepărtat de mine însumi. Avem ceva lucruri în comun, iar acolo unde suntem diferiţi, terenul nu mi se pare atât de dificil de acoperit. Victor e un bărbat cu coloană vertebrală şi o busolă morală sănătoasă, responsabil şi dependent de muncă, un om care a suferit din dragoste şi a renunţat la ideea romantică despre relaţii. În plus, mai e şi uşor răsfăţat, perfecţionist şi, ocazional, nevrotic. Personalitatea sa aş zice că s-ar încadra într-un indicator ISTJ în sistemul de clasificare Meyer Briggs (n.r. unul dintre cele mai populare teste de personalitate de astăzi). Dar ca în cazul oricărui om serios, care jură că nu are nevoie de nimeni în viaţa lui şi că "dragostea e pentru proşti", în spatele faţadei reci se ascunde o sensibilitate şi o dorinţă pentru ceva mai mult decât pragmaticul cotidian. Habar nu are ce mână urmează să-i ofere destinul! (Dramatic drum roll). Cât despre provocare, pentru că este realmente o provocare, am simţit primele presiuni încă de la repetiţii. Încă mă simt ca un "intrus" printre toţi actorii din distribuţie, între care unii pe care îi admir de mic, iar pe restul de la primele scene la care am avut plăcerea să asist şi să-i văd jucând. Încerc să nu forţez, dacă simt că ceva nu "iese" şi să absorb cât mai mult din experienţa celorlalţi. Din fericire, echipa a fost şi este răbdătoare cu mine şi, pentru prima oară, fac parte dintr-un proiect în care beneficiez şi de un acting coach. Şi asta în sine e un mare cadou; am parte de mai multe situaţii de jucat cu rolul ăsta decât am avut vreodată până acum şi uşor-uşor, pe masură ce învăţ să mă detensionez, îmi dau seama că este mediul ideal pentru un actor aflat în situaţia mea să se dezvolte şi să se manifeste creativ. Sunt extrem de recunoscător pentru toată experienţa şi sper ca toţi cei care se vor uita vor empatiza cu personajele şi, în tonul comediei romantice, vor zâmbi urmărind dramele noastre!”, a dezvăluit Matei Negrescu. 

Scenariul ce poartă semnăturile Biancăi Mina, lui Bogdan Cotleţ, Radu Grigore şi Ruxandrei Ion are în prim plan o poveste de dragoste care nu se încadrează în clișee. Protagoniștii acestui serial nu se îndrăgostesc la prima vedere, ci se întâlnesc dintr-o greșeală, iar din momentul acela se dă startul unei situații de tip domino, în care stângăciile, du-te vino-ul, situațiile comice, dar și cele romantice și emoționante continuă fără oprire. Tot în prim plan se află și o moștenire foarte mare, care nu se dobândește prin succesiune, ci printr-o condiție specială impusă prin testament. Desigur, moștenirea este foarte dorită de unii și extrem de dorită de alții, ceea ce stârnește o competiție tragi-comică în rândul candidaților. 

Distribuția serialului este una de excepție și va fi anunțată în curând. Nume consacrate din teatru, film și televiziune, actori care nu au mai apărut demul pe micile ecrane, dar și nume noi, vor face deliciul telespectatorilor. Filmările pentru Lasă-mă, îmi place! Camera 609 sunt în plină desfăşurare, în paralel cu filmările pentru cel de-al doilea sezon al proiectului Lia – Sotia soţului meu. 


UPDATE: Emilia Popescu revine pe micile ecrane în comedia romantică Lasă-mă, îmi place! Camera 609 de la Antena 1. Emilia va face cuplu cu actorul Mihai Călin.


Emilia Popescu revine în această toamnă pe micile ecrane cu un rol savuros în prima comedie romantică românească Lasă-mă, îmi place! Camera 609 de la Antena 1. Emilia Popescu va face cuplu cu partenerul său de scenă de la Teatrul Naţional, actorul Mihai Călin, în povestea presărată nu doar cu sare și piper, ci cu toate condimentele care îi vor face pe telespectatori să se adune, împreună cu familia și prietenii, în fața televizorului, anunță Antena 1 printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Emilia Popescu & Mihai Calin & Matei Negrescu - Imagine remisă în comunicat pentru publicare pe HD Satelit România 

Absolventă a Institutului de Artă Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale” din Bucureşti la clasa profesorilor Olga Tudorache şi Florin Zamfirescu, Emilia Popescu a jucat de-a lungul timpului numeroase roluri pe scena teatrului şi a filmului românesc şi a fost decorată cu Ordinul Naţional Pentru Merit în grad de Cavaler, „pentru devotamentul și harul artistic puse în slujba teatrului romanesc, cu prilejul împlinirii unui veac și jumătate de existență a Teatrului Național din București”.

În serialul romance de la Antena 1, adaptare după producţia turcească Room 309, Emilia va juca rolul Violetei, mama lui Victor (Matei Negrescu – protagonist) şi soţia lui Sergiu (Mihai Călin). În urma studiilor de contabilitate, pe când era o tânără fâşneaţă, Violeta a făcut un stagiu de practică la firma arhitectului Iosif Pop şi a rămas însărcinată cu Sergiu. Deşi căsătoriţi şi cu un copil, Sergiu a avut numeroase relaţii extraconjugale, de unde şi gelozia oarbă a Violetei. Scopul ei este să îşi vadă fiul aşezat la casa lui.

„Personajul meu, Violeta, e tipul femeii care vrea să parvină cu orice preț. Prin căsătorie, ajunge în aşa zisa lume bună, a celor cu bani și cu vizibilitate. <Scopul scuză mijloacele> pare a fi deviza ei în viaţă. Deşi cinică, făcând orice pentru a moșteni o avere uriaşă, eu am încercat să o "îndulcesc" un pic, adăugând puțin umor în relația cu soțul ei. Am căutat s-o "umanizez", arătând și iubirea care a fost și a mai rămas pentru bărbatul ei, un cuceritor. Mamă posesivă, la un moment dat poate deveni și comică, atunci când nu-i ies planurile. Sunt extrem de bucuroasă să vin în familia Ruxandrei Ion, producătorul deja legendar al serialelor de succes. Şi sper ca împreună cu partenerii mei, colegi de scenă de atâţia ani, să aducem zâmbetul pe buze şi bucuria pe chipul telespectatorilor fideli ai serialelor noastre.”, a declarat Emilia Popescu.

Alături de Emilia Popescu revine pe micile ecrane şi actorul Mihai Călin. Absolvent al Universităţii Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale” din Bucureşti şi distins cu premiul Gopo pentru cel mai bun actor în rol principal, Mihai Călin a jucat numeroase roluri de teatru şi film, dar şi producţii ale micului ecran precum Fructul Oprit, Adela, Regina, O Iubire ca în filme.

În comedia romantică românească Lasă-mă, îmi place! Camera 609, de la Antena 1, Mihai Călin va putea fi urmărit din această toamnă în rolul lui Sergiu, tatăl lui Victor (Matei Negrescu – protagonist), un bărbat afemeiat şi excentric, foarte glumeţ şi fan al teoriilor conspiraţioniste. Deşi e un bărbat inteligent, Sergiu este deopotrivă răsfăţat şi leneş, afişând nonşalant o comoditate care a dus într-un final la punerea lui pe tuşă în compania tatălui său. Privilegiile oferite de poziţia socială a tatălui său i-au permis însă să se bucure nestingherit de plăcerile vieţii. Pe soţia lui, Violeta (Emilia Popescu), a cunoscut-o în timpul unei stagiuni de practică, însă nici căsătoria cu ea şi nici venirea pe lume a lui Victor nu l-au convins să renunţe la aventurile extraconjugale.

„Sergiu Pop este un bărbat care, la adăpostul averii tatălui, a căutat doar partea relaxată, chiar superficială, a vieții. Se bucură de micile plăceri precum navigaţia cu vaporașe în piscină :) ori călătoriile. Ar fi putut realiza mult mai multe, dar comoditatea “i-a pus bețe in roate”. Se simte bine cu Violeta, o iubește de 30 de ani, chiar dacă în aceeași notă haios-ușurică. Gluma și flirtul sunt a doua lui natură. Sau… prima:)”, a dezvăluit Mihai Călin.

Scenariul ce poartă semnăturile Biancăi Mina, lui Bogdan Cotleţ, Radu Grigore şi Ruxandrei Ion are în prim plan o poveste de dragoste care nu se încadrează în clișee. Protagoniștii acestui serial nu se îndrăgostesc la prima vedere, ci se întâlnesc dintr-o greșeală, iar din momentul acela se dă startul unei situații de tip domino, în care stângăciile, du-te vino-ul, situațiile comice, dar și cele romantice și emoționante continuă fără oprire. Tot în prim plan se află și o moștenire foarte mare, care nu se dobândește prin succesiune, ci printr-o condiție specială impusă prin testament. Desigur, moștenirea este foarte dorită de unii și extrem de dorită de alții, ceea ce stârnește o competiție tragi-comică în rândul candidaților.

Distribuția serialului este una de excepție și va continua să fie anunţată în perioada următoare. Nume consacrate din teatru, film și televiziune, actori care nu au mai apărut demul pe micile ecrane, dar și nume noi, vor face deliciul telespectatorilor. Filmările pentru Lasă-mă, îmi place! Camera 609 sunt în plină desfăşurare, în paralel cu filmările pentru cel de-al doilea sezon al proiectului Lia – Sotia soţului meu, iar ambele vor putea fi urmărite în această toamnă, la Antena 1.


UPDATE

Loredana Groza va juca în acest serial.

Mai multe detalii AICI.



UPDATE

Doina Teodoru, personaj cu o viaţă tumultoasă în "Lasă-mă, îmi place! Camera 609", de la Antena 1, alături de Lucian Ionescu şi Iulia Barbu


Doina Teodoru - Imagine remisă în comunicat pentru publicare pe HD Satelit România

Doina Teodoru se alătură distribuţiei comediei romantice Lasă-mă, îmi place! Camera 609, de la Antena 1, unde va juca rolul unei femei care a făcut trecerea rapid de la adolescenţă la statutul de mamă şi soţie. Alături de ea, telespectatorii îi vor putea urmări şi pe Lucian Ionescu, în rolul partenerului ei de viaţă, dar şi pe micuţa Iulia Barbu, fiica familiei Balti, anunță televiziunea Antena 1 printr-un nou comunicat remis către HD Satelit România.

Absolventă a Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale”, Doina Teodoru a debutat pe scenă încă din facultate, în scurt metrajul Happy Meal. Actriţă a teatrului de Comedie şi a Teatrului Mic, Doina a jucat în numeroase spectacole şi a putut fi urmărită şi pe micile ecrane, în proiecte tv precum America Express, iUmor şi Băieţi de oraş.

În comedia romantică de la Antena 1, adaptare după producţia turcească Room 309, telespectatorii o vor putea urmări pe Doina în rolul Adinei Balti, sora Evei (protagonistă), o tânără care până la vârsta de 19 ani deja se căsătorise şi adusese pe lume un copil. Pentru a-şi putea întreţine familia a avut numeroase joburi temporare, însă i s-a umplut paharul atunci când şi-a prins soţul într-o aventură cu o altă femeie. A luat decizia să se mute la mama ei şi să divorţeze, deşi încă e îndrăgostită de bărbatul care i-a oferit un copil.

„M-am îndrăgostit de Adina de la prima lectură. Încă de la casting mi-am dat seama că am de-a face cu un personaj colorat. E un contrast foarte frumos între ce este și ce vrea sa pară. La prima mână, ai spune că este un personaj de comedie, dar forând mai adânc, observi că există foarte multe straturi acolo. Adina e fiică, soră, mamă și soție. Ce poți să îți dorești mai mult într-o astfel de conjunctură? Am intrat în posesia unui personaj “cărnos”, cum ne place nouă să spunem și sunt foarte fericita!”, a dezvăluit Doina Teodoru, completând: „Pentru mine este prima oară când lucrez intr-un proiect semnat Ruxandra Ion. Până acum, tot ce pot să vă spun e că fiecare zi pe set este o încântare. Am cunoscut o echipă creativă şi extrem de sudată. Fiecare departament își face treaba impecabil, iar asta îi oferă unui actor un mediu sigur în care poate să se desfășoare la potențial maxim. Simt că am fost primită cu brațele larg deschise în această familie. Ne vedem curând pe micile ecrane. Camera 609 va fi cu siguranța noul vostru serial preferat!”.

Alături de Doina Teodoru revine pe micile ecrane şi actorul Lucian Ionescu. . Absolvent al Universităţii Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale” din Bucureşti şi distins cu premiul Galei Uniter 2020 pentru cel mai bun actor într-un rol principal, pentru interpretarea rolului Gomez Addams din spectacolul „Familia Addams” (Răzvan Mazilu), Lucian îi va da viaţă lui Doru Balti, soţul Adinei. E mai mare decât soţia lui, dar cei doi au fost colegi de şcoală, pentru că a rămas repetent. Şi-a dorit să câştige banii uşor, prin tot felul de matrapazlâcuri, însă niciodată nu i-a ieşit. Suferă foarte mult din cauză că l-a părăsit soţia şi încearcă obsesiv să se reîmpace cu ea, prin tot felul de gesturi romantice fără succes. Îşi iubeşte foarte mult fiica, pe Ana, şi ar face orice pentru ea.

„Sunt recunoscător că fac parte din distribuţia acestui serial şi că am ocazia să îl joc pe Doru, un personaj tragicomic, un om care luptă neîncetat să evolueze către o condiţie socială mai bună, dar pentru care eşecul a devenit vrând-nevrând un stil de viaţă. Mă bucur să cunosc în acest proiect atâţia oameni pasionaţi şi talentaţi, extrem de dedicaţi şi cu o forţă de muncă excepţională, atât în echipa de productie, cât şi în rândul castului”, a declarat Lucian Ionescu.

Împreună cu Doina Teodoru şi Lucian Ionescu, telespectatorii o vor putea urmări şi pe micuţa actriţă Iulia Barbu, care o va impersona pe Ana, fetiţa cuplului Adina-Doru, un copil drăgălaş şi cu mult umor, dar care suferă în urma despărţirii părinţilor. „Personajul meu, Ana este un copil iubitor și cuminte. Își dorește foarte mult ca familia ei să se reunească și să fie împreună. Mă bucur mult că am obţinut acest rol, iar faptul că sunt unul dintre actorii din acest serial este una dintre cele mai mari realizări ale mele de până acum. Sunt mândră că am ocazia să filmez alături de o asemenea distribuţie. Îmi place să petrec timp pe platoul de filmare, unde toată lumea e prietenoasă şi are grijă de mine, iar toţi mă alintă “pisicuţă” pentru că port bentițe cu urechi!”, a declarat Iulia Barbu. La rândul ei, Doina Teodoru, interpreta mamei Anei, dezvăluie: „Dintre toate, rolul de mamă este cel care mi-a ridicat cele mai multe intrebari. Când lucrezi cu copii, nu ai altă șansă decât să fii adevărat. Inocenta și prospețimea din ochii lor nu te lasă să te eschivezi şi scot ce-i mai bun din tine. Mă simt privilegiată să experimentez asta pe platou, alături de Iulia.”.

Distribuția serialului este una de excepție și va continua să fie anunţată în perioada următoare. Nume consacrate din teatru, film și televiziune, actori care nu au mai apărut demul pe micile ecrane, dar și nume noi, vor face deliciul telespectatorilor. Filmările pentru Lasă-mă, îmi place! Camera 609 sunt în plină desfăşurare, în paralel cu filmările pentru cel de-al doilea sezon al proiectului Lia – Sotia soţului meu, iar ambele vor putea fi urmărite în această toamnă, la Antena 1.


UPDATE

Ana Maria Turcu şi Răzvan Krem Alexe joacă un cuplu în serialul romance "Lasă-mă, îmi place! Camera 609", de la Antena 1

Ana Maria Turcu si Razvan Krem Alexe - Imagine remisă în comunicat pentru publicare pe HD Satelit România

Noi nume completează distribuţia primei comedii romantice româneşti, Lasă-mă, îmi place! Camera 609 ce va putea fi urmărită în această toamnă, la Antena 1. Ana Maria Turcu şi Răzvan Krem Alexe, doi tineri actori ai Teatrului de Comedie vor interpreta un cuplu savuros pe micile ecrane, anunță televiziunea Antena 1 printr-un nou comunicat remis către HD Satelit România.

Absolventă a Secţiei de Actorie din cadrul Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale”, la clasa prof. univ. Dr. Florin Zamfirescu şi al cursurilor de Master – Arta Actorului, în cadrul aceleiaşi universităţi, la clasa prof. univ. Dr. Gelu Colceag, Ana Maria Turcu a jucat până acum pe scena Teatrului de Comedie, iar din această toamnă, telespectatorii o vor putea urmări pentru prima oară pe micile ecrane, în rolul Florentinei, din serialul romance Lasă-mă, îmi place! Camera 609, de la Antena 1.

Florentina este logodnica lui Vlady (Răzvan Krem Alexe), verişorul lui Victor (Matei Negrescu). Prietenă cu Diana (Graţiela Voicu), logodnica lui Victor, în copilărie, între cele două există acum doar o relaţie de ură. Feministă din fire, Florentina se simte bine în pielea ei şi mănâncă ce vrea şi când vrea. După ce a încercat să lucreze într-o primărie într-o comună din jurul Bucureştiului şi nu i-a plăcut, a ales să stea acasă. „Florentina e o fată răsfățată, care adoră să mănânce și să lenevească, dar hotărâtă să lupte pentru iubire. Dacă va pune mâna și pe bani, vom afla. Florentina este un personaj plin de culoare, de viață și de kilograme în plus. Acest ultim aspect nu o deranjează foarte tare pe ea, cât îi deranjează pe cei din jurul ei. Provocarea pentru acest rol a fost mare, scoțându-mă total din zona de confort și totodată binevenită în viața mea. Nu m-am dus cu absolut nicio așteptare la casting, iar când am aflat că am luat rolul a fost o mare surpriză pentru mine!”, a declatat Ana Maria Turcu.

Alături de ea, revine pe micile ecrane şi actorul Răzvan Krem Alexe. Absolvent al Secţiei de Actorie din cadrul Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale”, la clasa prof. univ. Dr. Florin Zamfirescu şi al cursurilor de Master – Arta Actorului, în cadrul aceleiaşi universităţi, la clasa prof. univ. Dr. Gelu Colceag, Răzvan Krem Alexe a fost distrubuit în multe spectacole de teatru, dar şi în roluri pe micul şi pe marele ecran. În tot acest timp, Krem s-a dedicat şi muzicii, mai exact culturii hip hop, artistul punându-şi semnătura pe nu mai puţin de trei albume, pentru ca în prezent să lucreze la primul său album solo.

De curând, telespectatorii l-au putut urmări pe Krem în rolul lui Adi, în serialul Adela, pentru ca în Lasă-mă, îmi place! Camera 609 să îl impersoneze pe Vlady, leneşul familiei, şmecheraş şi răsfăţat, care sare din relaţie în relaţie şi are veleităţi de influencer, deşi nu a citit prea multe cărţi în viaţa lui. Nu munceşte deloc la firma familiei, deşi împarte directoratul cu Victor, însă nu face nimic şi nici nu se jenează să spună asta. Vlady vrea să fie faimos şi să aibă bani, însă nu a vrut să plece la studii în străinătate, tocmai pentru că aici e cunoscut şi pentru a beneficia de sprijinul tatălui său. E gelos pe sora lui, pentru că şi-ar fi dorit să fie singurul copil şi se lasă manipulat de mama lui, ca să poată pune mâna pe moştenire.

„Vlady Pop, personajul meu, este un băiat răsfățat, crescut în puf, un "mommy's boy", căruia nu i-a lipsit nimic, niciodată. Motiv pentru care, orice are legătură cu munca lipsește cu desăvârșire din vocabularul lui. Părinții lui s-au ocupat de tot ce a avut el nevoie, iar asta i-a oferit mai mult timp sa se ocupe de pasiunile lui: benzile desenate, filmele cu supereroi și figurinele de colecție”, dezvăluie Krem despre personajul lui.

Distribuția serialului este una de excepție și va continua să fie anunţată în perioada următoare. Nume consacrate din teatru, film și televiziune, actori care nu au mai apărut demul pe micile ecrane, dar și nume noi, vor face deliciul telespectatorilor. Filmările pentru Lasă-mă, îmi place! Camera 609 sunt în plină desfăşurare, în paralel cu filmările pentru cel de-al doilea sezon al proiectului Lia – Sotia soţului meu, iar ambele vor putea fi urmărite în această toamnă, la Antena 1.


Niciun comentariu despre subiectul „"Lasă-mă, îmi place! Camera 609", un nou serial de comedie romantică, din toamnă la Antena 1 ”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile