miercuri, 17 mai 2023

Seria "Indiana Jones" și filmul "Avatar: Calea apei", la Disney Plus din 31 mai și 7 iunie. "Indiana Jones și cadranul destinului" va debuta în cinematografe din 30 iunie 2023

Cele patru filme Indiana Jones vor intra în biblioteca Disney+ la finalul acestei luni, chiar înainte de lansarea în cinematografe, de luna viitoare, a celui de-al cincilea film.

Telecomandă tv - Imagine decorativă realizată de HD Satelit România

Filmele "Indiana Jones și căutătorii arcei pierdute", "Indiana Jones și templul morții", "Indiana Jones și ultima cruciadă" și "Indiana Jones și regatul craniului de cristal" vor fi disponibile pe Disney+ la nivel global, începând cu 31 mai 2023, confirmă Disney și Lucasfilm. Serialul "Aventurile tânărului Indiana Jones" vor ajunge pe Disney+ în aceeași zi.

Aceste filme emblematice au fost produse de Lucasfilm în parteneriat cu Paramount Pictures (care și-a păstrat drepturile de distribuție chiar și după ce Disney a achiziționat Lucasfilm; deci cele patru filme vor fi, de asemenea, disponibile pentru a fi difuzate pe Paramount+). Disney va oferi seria Indiana Jones pe Disney+ înainte de debutul în cinematografe, pe 30 iunie 2023, al noului film "Indiana Jones și cadranul destinului" ("Indiana Jones and the Dial of Destiny"). Filmul va fi probabil disponibil ulterior și pe Disney+. Se zvonește că Disney ia în considerare realizarea un serial tv bazat pe această franciză, dar care încă nu a fost confirmat.

De asemenea, la peste două luni de la lansarea în sistem VOD și la aproape șase luni de la premiera în cinematografe, filmul "Avatar: Calea apei" ("Avatar: The Way of Water", 2022) va fi disponibil din 7 iunie la nivel global pe Disney+.  Al doilea film Avatar este al treilea film cu cele mai mari încasări din toate timpurile, de 2,3 miliarde de dolari, în urma primului "Avatar" și a filmului "Răzbunătorii: Sfârșitul jocului". Disney și-a schimbat strategia de lansare, oferind filmul mai întâi în sistem VOD, ca achiziție separată, înainte de a-l face disponibil pentru toți abonații platformei de streaming. Aceasta pare a fi noua regulă pentru lansările majore, deoarece cel mai recent Ant-Man a fost lansat în sistem VOD, înainte de a fi disponibil pe Disney+. Filmul va fi disponibil pentru redare în 4K Dolby Vision și Dolby Atmos.


Niciun comentariu despre subiectul „Seria "Indiana Jones" și filmul "Avatar: Calea apei", la Disney Plus din 31 mai și 7 iunie. "Indiana Jones și cadranul destinului" va debuta în cinematografe din 30 iunie 2023”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile