miercuri, 17 mai 2023

Serialul polițist "Pearl, detectiv la Whitstable", la Diva din 22 mai 2023

Din 22 mai 2023, în fiecare luni, de la ora 21:00, Diva te invită să rezolvi mistere, să prinzi criminali și să-ți pui la lucru inteligența, la fel ca Sherlock Holmes sau Hercule Poirot, în compania captivantă a serialului "Pearl, detectiv la Whitstable" (cunoscut și ca "Whitstable Pearl", 2021-prezent).


Telecomandă tv - Imagine decorativă realizată de HD Satelit România

Bazat pe cele 9 romane scrise de Julie Wassmer și publicate începând din 2015, acest serial polițist aduce în prim-plan povestea unei detective private, Pearl Nolan (interpretată de Kerry Godliman) din pitorescul oraș maritim Whitstable, situat pe coasta Marii Britanii, precizează televiziunea Diva într-un comunicat remis către HD Satelit România.

Pearl Nolan, protagonista noastră, a visat întotdeauna să devină polițistă, dar abia acum, când fiul ei a crescut și se pregătește să plece la facultate, își îndeplinește visul de a deveni detectiv particular.

Ea decide să își deschidă un birou în propriul său restaurant local, iar primul ei caz apare rapid: descoperă trupul fără viață al prietenei sale, Vinnie. Pearl începe o investigație, fiind ajutată de Inspectorul șef Mike McGuire, un văduv morocănos recent transferat de la Londra.

Whitstable, aparent un loc idilic, se dovedește la fel de periculos ca fictivul comitat britanic Midsomer, iar Pearl se confruntă cu provocări constante. Pe parcurs, telespectatorii vor realiza că Pearl este o detectivă pricepută și că se va lega rapid de taciturnul Mike, iar poate relația lor va depăși prietenia. Această evoluție este dorită și de mama lui Pearl, Dolly, care o ajută în restaurantul său.

Fiecare sezon al serialului "Pearl, detectiv la Whitstable" este format din 6 episoade captivante. Prima serie se inspiră din primul și al cincilea roman din seria scrisă de Julie Wassmer, respectiv "The Whitstable Pearl Mystery" și "Disappearance at Oare".

Julie Wassmer, autoarea cărții care stă la baza personajului adorabil Pearl Nolan, a găsit inspirație în realitate pentru această poveste. Julie este scenaristă TV și a făcut parte din echipele de producție ale unor seriale precum "London's Burning" (1986-2002), "Family Affairs" (1997-2005) și celebrul "EastEnders" (1985-prezent). În anul 2010, ea a publicat o carte autobiografică, iar cinci ani mai târziu s-a inspirat din viața sa din Whitstable, oraș în care locuiește de peste 20 de ani, alături de soțul ei și de cele două pisici ale lor, pentru a scrie primul roman al seriei polițiste, intitulat "The Whitstable Pearl Mystery", care a fost tradus în țări precum Germania, Italia și Japonia.

Filmările s-au desfășurat în cea mai mare parte pe malul Mării Nordului, în pitorescul oraș Whitstable (cunoscut pentru stridiile locale și festivalul estival dedicat acestora), iar unele scene au fost înregistrate în Margate, Portul Ramsgate, Dover și Hernhill. Rezultatul este un serial perfect pentru iubitorii de mistere TV, cu un cadru desfășurat în orășele pitorești, personaje principale simpatice și personaje recurente care adaugă savoare și picanterie acțiunii.

Așadar, pasionații de povești polițiste sunt invitați să se alăture începând cu 22 mai pe canalul DIVA, în fiecare luni de la ora 21:00, în aventura fascinantă a "Pearl, detectiv la Whitstable", pentru a experimenta o porție relaxantă de mistere provinciale și de peisaje maritime minunate.

Promoționalul video în limba română poate fi vizionat dând click AICI.


Niciun comentariu despre subiectul „Serialul polițist "Pearl, detectiv la Whitstable", la Diva din 22 mai 2023”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile