miercuri, 17 mai 2023

Caravana show-ului "Mireasa" caută concurenți pentru sezonul 8

Caravana emisiunii "Mireasa" caută concurenți pentru sezonul 8 al reality show-ului matrimonial de la Antena 1. Castingurile vor avea loc în 11 orașe din țară, între 27 mai și 7 iunie. Detalii și calendarul de casting sunt disponibile websiteul televiziunii menționate. Emisiunea Mireasa de la Antena 1 este difuzata de luni până vineri, de la ora 14:00, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.


Simona Gherghe, emisiunea "Mireasa" - Imagine remisă în comunicat de către Antena 1 pentru publicare pe HD Satelit România

Cu doar câteva săptămâni înainte de încheierea sezonului 7 al emisiunii "Mireasa", caravana acestui reality show matrimonial pleacă într-un tur al ţării în căutarea noilor concurenţi. Tinerii entuziaşti, dornici să îşi găsească sufletul pereche şi să trăiască o experienţă de neuitat în casa "Mireasa", au oportunitatea de a participa la casting în nu mai puţin de 11 oraşe din întreaga ţară.

Între 27 mai și 7 iunie, tineri din toată ţara şi chiar din afara ei sunt invitaţi să participe la castingurile care vor avea loc în Craiova, Sibiu, Timișoara, Oradea, Cluj-Napoca, Baia Mare, Suceava, Iași, Brașov, Galați sau Constanța, în încercarea lor de a începe căutarea sufletului pereche.

Cu o voce plină de entuziasm, Simona Gherghe, gazda emisiunii de la Antena 1, a anunțat cu bucurie că echipa lor se pregătește pentru o aventură captivantă în toată țara. Cu brațele deschise, așteaptă noii concurenți să intre în casa "Mireasa" și să-și înceapă călătoria în căutarea dragostei. Simona a adresat un apel special către mamele hotărâte să-și vadă băieții așezați la casele lor, către toți tinerii aflați în căutarea sufletului pereche și către fetele pregătite să spună marele "DA", încurajându-i să se înscrie la casting și să facă primul pas spre împlinirea lor în această competiție plină de emoții.

Pentru a afla calendarul de casting și locațiile din cele 11 orașe din țară în care viitorii concurenți se pot întâlni cu caravana "Mireasa", puteți consulta informațiile pe pagina oficială a1.ro . Până atunci, telespectatorii sunt încurajați să își susțină favoriții prin urmărirea zilnică a emisiunii "Mireasa" difuzată de Antena 1, în intervalul orar 14:00, de luni până vineri.


Niciun comentariu despre subiectul „Caravana show-ului "Mireasa" caută concurenți pentru sezonul 8”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile