marți, 16 mai 2023

Telly, televizorul gratuit 4K de 55 inch care vrea să revoluționeze conceptul de televiziune

Pare prea frumos să fie adevărat, dar (cel puțin din perspectiva prețului și dacă sunt respectate condițiile de utilizare) chiar este adevărat, momentan pentru telespectatorii din SUA: un televizor gratis Ultra HD 4K HDR cu diagonala deloc de neglijat de 55 inch si un soundbar integrat cu 5 căi de sunet, la prețul de zero dolari. Gratis, pe românește.

Televizor obișnuit - Imagine decorativă realizată de HD Stelit România - nu reprezintă televizorul Telly - Pentru imaginile oficiale ale televizorului, accesați adresa web de la finalul articolului.

"Companiile câștigă miliarde de dolari din reclamele difuzate la televizoare, și totuși, telespectatorii au trebuit să plătească atât televizorul, cât și conținutul pe care îl urmăresc pe televizor. Toate acestea se schimbă astăzi. Am creat un model complet nou care oferă spectatorilor conținut tv gratuit: Pluto Tv. Acum, cu Telly, oferim și televizorul propriu-zis, de asemenea gratis”, a precizat co-fondatorul Pluto TV si furnizorul acestor televizoare.

Telespectatorii din SUA se pot deja înscrie pe website-ul dedicat pentru a fi primii care obțin gratuit acest televizor, ce include de asemenea o cameră video și... un al doilea ecran, catalogat ca fiind un ecran smart. Chiar acesta e secretul gratuității: costurile de fabricație ale televizorului vor fi acoperite prin publicitatea care va rula pe acest al doilea ecran, mai mic, situat în partea de jos a televizorului.

Televizorul este denumit Telly, iar pe ecranul suplimentar vor fi difuzate nu doar reclame, ci va include și informații meteo, un player audio și multe altele. Ecranul smart le permite telespectatorilor să rămână la curent cu cele mai recente știri, scoruri sportive, informații financiare și multe altele. Telespectatorul poate vizona un meci și să afle în același timp diverse scoruri sportive. Iar dacă este o seară de film, inteligența artificială a televizorului Telly va furniza recenzii și recomandări de conținut.

Televizorul este bazat pe sistemul de operare TellyOS, proiectat special pentru ecrane duble. Televizorul este compatibil cu televiziunea digitală prin cablu, prin satelit si live tv prin streaming și permite conectarea de console de jocuri și alte dispozitive media prin HDMI. 

Bară de sunet integrată are 5 căi de sunet, un microfon pentru control vocal bazat pe tehnologia Hey Telly, o cameră video HD încorporată pentru apeluri video, fitness și jocuri interactive (deja are o bibliotecă peste 40 jocuri, de la clasice arcade la experiențe multiplayer) și un senzor de mișcare care poate facilita pornirea automată. Acest senzor ajută de asemenea televizorul Telly să transforme camera de acasă într-o sală de fitness, cu programe avansate gratuite de urmărire a mișcării, concepute pentru fiecare stil de viață.

Pe lângă televizor mai este oferit gratuit si un stick de streaming, pentru diverse aplicatii. Desigur, televizorul include conectivitate WIFI si Bluetooth. Are 3 porturi HDMI si 2 porturi USB. Producătorul promite actualizări frecvente de firmware.

Utilizarea televizorului va fi condiționată nu doar de rularea de reclame pe al doilea ecran, ci si de acordul privind colectarea de informatii despre conținutul audio și video pe care îl vizionează telespectatorul (inclusiv despre ce canale tv vizionează), precum și despre durata de vizionare. Dacă utilizatorul nu este de acord cu termenii de utilizare și renunță la partajarea datelor de vizionare și de activitate de pe acest televizor, nu va mai avea acces la servicii și trebuie să returneze televizorul. Dacă refuză acordul și nici nu returnează televizorul, Telly va debita cardul de credit furnizat de telespectator cu suma de 500 dolari americani.

Înscrierile pentur telespectatorii din SUA pentru a obține televizorul gratuit se pot face pe websiteul freetelly.com. Tot acolo se pot vedea și imagini ale televizorului si alte detalii.

Primele 500.000 televizoare gratuite vor începe să fie livrate americanilor în această vară. Așadar, dacă locuiți in SUA si veți obține un tv Telly, așteptăm comentariile dvs despre experiența de vizionare pe acest televizor gratuit cu două ecrane. 


5 comentarii despre subiectul „Telly, televizorul gratuit 4K de 55 inch care vrea să revoluționeze conceptul de televiziune”:
Anonim

Foarte tare, mi-as lua vreo 5 bucăți! Nu îmi pasa ca au acces la statisticile acelea de vizionare, cred ca deja majoritatea televizoarelor smart actuale deja fac asta.

Anonim

vrem si in romania, cat mai curand

Anonim

Și dacă folosesc televizoarele Sony și Samsung de 55" pe care le am deja, tușesc ?

Cosmin85

Și dacă nu le ai?

Anonim

Se pare că ideea are succes: peste 100.000 de persoane au comandat deja televizorul 4K gratuit cu reclame, în primele 36 de ore!!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile