luni, 8 mai 2023

A fost lansat trailerul filmului "Dune: Partea a doua"

Warner Bros. a lansat trailerul filmului "Dune: Part Two". Dacă va plăcut prima parte a adaptării romanului științifico-fantastic al lui Frank Herbert, partea a doua se pare că va fi și mai bună.

Mini-sală de proiecție - Imagine realizată de HD Satelit România

Trailerul începe cu Paul Atreides (Timothée Chalamet) și Chani (Zendaya) vorbind despre viitorul planetei deșertice Arrakis: "Unde vezi nisip aici, imaginează-ți apă. Dacă te scufunzi, nu poți ajunge la fund".

Trailerul ne oferă primele imagini ale lui Florence Pugh în rolul prințesei Irulan, care nu și-a făcut apariția în "Dune: Part One". Dar se pare că Irulan va povesti cel puțin o parte din film, o schimbare care ar putea aduce filmul mai aproape de romanul lui Herbert din 1965. 

Un alt personaj important, care nu a fost în prima parte a adaptării, dar care își face apariția în trailer, este Feyd-Rautha, interpretat aici de Austin Butler.

"Dune: Partea a doua" va ajunge în cinematografe pe 3 noiembrie 2023. Spre deosebire de prima parte, Warner Bros nu plănuiește să lanseze partea a doua simultan și pe HBO MAX, care va fi redenumit ca MAX.

Puteți viziona trailerul filmului "Dune: Partea a doua", dând click AICI.


Niciun comentariu despre subiectul „A fost lansat trailerul filmului "Dune: Partea a doua"”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile