vineri, 9 iunie 2023

Serialul Star Wars "Ahsoka" debutează la Disney+ pe 23 august 2023

Platforma de streaming Disney+ a anunțat data de lansare a mult-așteptatului serial Ahsoka, din franciza Războiul Stelelor: 23 august 2023.

Serialul Ahsoka este creat de Jon Favreau și Dave Filoni pentru Disney+. Face parte din franciza Războiul Stelelor și un spin-off al serialului The Mandalorian, având loc în același interval de timp cu serialul menționat și cu celelalte spin-off-uri ale sale, interconectate după evenimentele din Return of the Jedi (1983). Este de asemenea ca o continuare a serialului animat Star Wars Rebels. Filmările au început la începutul lui mai 2022, mai multe personaje din Rebels fiind anunțate pentru noul serial.

Serialul o urmărește pe eroina Jedi Ahsoka Tano în timp ce investighează o amenințare emergentă la adresa galaxiei, după căderea Imperiului.

Rosario Dawson interpretează rolul lui Ahsoka Tano (reluând de fapt rolul din The Mandalorian). Personajul a fost creat pentru serialul animat Star Wars: The Clone Wars și și-a făcut debutul în seriale în cel de-al doilea sezon din The Mandalorian. O serie spin-off axată pe personaj a fost anunțată în decembrie 2020.

Trailerul poate fi vizionat dând click AICI.


Niciun comentariu despre subiectul „Serialul Star Wars "Ahsoka" debutează la Disney+ pe 23 august 2023”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile