marți, 27 iunie 2023

TLC difuzează un nou sezon al emisiunii "Iubire în paradis: Povești din Caraibe"

Astăzi, 27 iunie, de la ora 20:00, canalul TLC aduce în atenție un nou sezon al emisiunii "Iubire în paradis: Povești din Caraibe". Telespectatorii vor avea ocazia să cunoască patru cupluri americano-caraibiene din Barbados, Jamaica, Costa Rica și Panama, anunță Warner Bros. Discovery România printr-un comunicat remis către HD Satelit România.


Iubire în paradis: Povești din Caraibe - Imagine remisă în comunicat de Warner Bros. Discovery România pentru publicare pe HD Satelit

În acest nou sezon, cuplurile vor explora dacă insulele Caraibe sunt cu adevărat un paradis al iubirii. Chiar dacă distanța și dramă creează provocări, aceste patru cupluri speră că relațiile lor vor rezista în ciuda obstacolelor. TLC poate fi accesat în grila TV a diferiților distribuitori de cablu.

Cuplurile se află în diverse etape ale relației, de la aventuri de vacanță care au devenit relații serioase, până la povestiri de dragoste ce au condus la sarcină. Americanii își doresc ca idila lor cu partenerii din insulă să dureze chiar și după ce vacanța se încheie.

Aceste patru cupluri se avântă în aventura iubirii adevărate!

Cu nouă luni în urmă, Aryanna și-a petrecut vacanța în Jamaica, unde l-a întâlnit pe Sherlon, un jamaican înalt care lucrează la afacerea tatălui său cu bărci de turism și la o stațiune pentru swingeri. Acum însărcinată în șase luni cu copilul lui Sherlon, Aryanna se întoarce în Jamaica pentru a-l convinge pe Sherlon să se mute în SUA, astfel încât să se căsătorească și să își crească copilul împreună. Va accepta Sherlon să părăsească viața sa insulară pentru o femeie pe care abia o cunoaște?

Martine din Miami, Florida și Steven din Barbados s-au întâlnit în urmă cu trei ani, în timpul unei croaziere în Caraibe. De atunci, cei doi au dansat împreună pe ringul de dans și în afara lui. Totuși, încrederea Martinei a fost afectată după ce a descoperit că Steven a înșelat-o. Acum, Martine călătorește în Barbados pentru a decide dacă relația lor merită salvată.

Mark și Key s-au întâlnit acum zece ani în Bocas del Toro și s-au îndrăgostit în timp ce Mark o sprijinea pe Key într-o perioadă dificilă, după o supradoză. Acum, după nouă ani, Mark se întoarce în Bocas del Toro pentru a o ruga pe Key să se mute în California cu el. Cu toate acestea, Key nu mai este aceeași fată pe care a cunoscut-o acum aproape un deceniu.

Amber și Daniel s-au întâlnit cu trei ani în urmă, în timp ce Amber era în vacanță în Costa Rica. Acum, cei doi sunt pregătiți să se căsătorească. Cu toate acestea, Amber, care l-a susținut financiar pe Daniel și a fost principalul promotor al cererii lor de viză K-1, se întreabă dacă nu cumva s-a angajat să ducă o viață în care este mai mult "mamă" pentru Daniel decât soție.


Niciun comentariu despre subiectul „TLC difuzează un nou sezon al emisiunii "Iubire în paradis: Povești din Caraibe"”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile