marți, 6 iunie 2023

World Wrestling Entertainment, acord cu platforma de streaming Twitch

World Wrestling Entertainment (WWE) a încheiat un acord cu platforma de streaming live deținută de Amazon Twitch, pentru a marca revenirea canalului WWE și a canalelor populare WWE Superstar, ce oferă conținut live sau exclusiv pe platformă.

Luptători Wrestling - Imagine desenată digital de HD Satelit România

Canalul WWE va găzdui diverse producții live și va servi ca flux alternativ de streaming în direct pentru toate conferințele de presă ale evenimentelor live premium ale WWE.

WWE a anunțat, de asemenea, că va debuta cu o transmisie secundară de la show-ul său Monday Night RAW. Programul va prezenta culisele universul WWE, dar și o privire mai detaliată a acțiunii din ring.

Experiența de vizionare săptămânală va fi coordonată de o distribuție rotativă de moderatori și va include vedete de la WWE Superstars. Acesta va oferi conținut exclusiv, cum ar fi interviuri în culise și multe altele.

În aprilie, gigantul sportiv a fost cumpărat de grupul Endeavour din Los Angeles, printr-o afacere de 21 de miliarde dolari, cu scopul de a crea un centru de sport și divertisment live.

Endeavour și WWE au spus că au semnat un acord definitiv pentru a crea o nouă companie, încă fără denumire, care va găzdui WWE și Ultimate Fighting Championship (UFC). Endeavour va deține o cotă de control de 51% în noua companie, iar acționarii existenți ai WWE vor deține o cotă de 49%. Va fi condusă de CEO-ul Endeavour, Ari Emanuel, care își va păstra funcția actuală, și de Vince McMahon, care a fost președinte executiv al consiliului de administrație.

Telespectatorii vor putea vedea transmisia în direct din fiecare zi de luni, la ora 03:00, prin intermediul site-ului sau al aplicației Twitch.


Niciun comentariu despre subiectul „World Wrestling Entertainment, acord cu platforma de streaming Twitch”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile