marți, 6 iunie 2023

Serialul "Secret Obsession", disponibil la AntenaPLAY

"Secret Obsession", cel mai recent serial exclusiv de la AntenaPLAY, este acum disponibil pentru vizionare pentru toți abonații platformei de streaming. Acesta aduce în prim-plan povestea lui Inés, o femeie de 42 de ani care, într-un moment dificil din viața ei, se gândește să își pună capăt vieții aruncându-se în mare. Însă, viața ei ia o întorsătură neașteptată atunci când este salvată de Hugo, un adolescent, de care se îndrăgostește obsesiv. În dorința ei de a proteja această relație interzisă, Inés va face tot posibilul să asigure că nimeni nu intervine, chiar dacă își dă seama că încalcă legea. Împinsă de impulsurile ei, ea nu va ezita să ia decizii care vor afecta pe toți cei din jurul ei, anunță Antena TV Group printr-un comunicat remis către HD Satelit România.


Serialul "Secret Obsession", disponibil la AntenaPLAY - Imagine remisă de Antena TV Group în comunicat, pentru publicare pe HD Satelit România

Serialul prezintă performance-ul actriței spaniole Alexandra Jiménez, distinsă cu 5 premii la festivalurile de film și cu peste 12 nominalizări, care o interpretează pe Inés, iar rolul lui Hugo este jucat de Fernando Líndez. Acestea sunt personajele centrale ale serialului, care se desfășoară pe parcursul a opt episoade. "Secret Obsession" invită spectatorul să reflecteze și să se implice în relația dintre Inés și Hugo, oferind în același timp o privire profundă în misterele comportamentului uman, prin perspectiva protagonistei - o femeie marcată de complexe și frustrări din copilărie, căsătorie și maternitate.

Aurora Guerra, creatoarea serialului, a mărturisit într-un interviu pentru Mediaset.es că "Secret Obsession" forțează spectatorii să privească acolo unde de obicei preferă să nu o facă, iar pentru a înțelege una dintre temele serialului, le propune să schimbe genul personajelor principale. În acest sens, Inés, protagonista serialului, îndrăznește să încalce convențiile și chiar legea, din dragoste. O dragoste nesatisfăcută, care provine din lipsa iubirii. "Secret Obsession" ne face să reflectăm asupra posibilității ca acest concept frumos să fie uneori sursa celor mai mari tragedii.

Serialul poate fi vizionat în exclusivitate în AntenaPLAY începând cu 1 iunie. Alături de "Secret Obsession", platforma AntenaPLAY oferă sezoanele integrale din alte seriale de succes precum "Hotel Portofino", "Makari", "Prison Island", "No Boundary" și "O poveste cu zâne". Serialul turcesc "O poveste cu zâne", o dramă romantică lansată în 2022, a devenit rapid popular și a fost bine primit de telespectatori. În plus, alte titluri precum "The Road- The Tragedy of One", "A Piece of Your Mind", "Hotel Portofino sezon 2", "Makari sezon 2", "Forgive me God", "Disappeared", "State secrets" și multe altele urmează să fie introduse în curând în AntenaPLAY. Toate acestea pot fi vizionate în categoria "Seriale" din AntenaPLAY.

AntenaPLAY oferă abonaților săi o varietate de opțiuni de divertisment, inclusiv canale LIVE pentru competiții sportive, canale live exclusive, canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, filme românești premiate la festivaluri internaționale importante, animații pentru cei mici și știri de ultima oră. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.


Niciun comentariu despre subiectul „Serialul "Secret Obsession", disponibil la AntenaPLAY”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile