miercuri, 26 iulie 2023

Emisiuni speciale la Europort pentru a marca 1 an până la începerea Jocurilor Olimpice din 2024 de la Paris

Aproape șase ani după ce a fost aleasă să găzduiască competiția, capitala Franței, Paris, își începe numărătoarea inversă pentru Jocurile Olimpice din 2024. Eurosport, care deține drepturile de difuzare a evenimentului în România, a anunțat printr-un comunicat remis către HD Satelit Romania că organizează o serie de programe exclusive și originale pentru a marca acest moment la data de 26 iulie. Documentarul intitulat "Paris, La Vie Sportive", narat de câștigătorul Cupei Mondiale FIFA, Thierry Henry, va oferi o perspectivă asupra a 100 de ani de istorie sportivă a Parisului. Dina Asher-Smith, cea mai rapidă femeie din istoria Marii Britanii, își asumă rolul de ambasador olimpic. În cadrul campaniei "Drumul spre Paris 2024", Eurosport va oferi conținut nou și exclusiv pentru a celebra un „Un an de visare”.


Jocurile Olimpice Paris 2024 - Imagine remisă în comunicat de către de Warner Bros. Discovery România pentru publicare și uz editorial pe HD Satelit

Pe 26 iulie, Eurosport difuzează programe speciale, sărbătorind numărătoarea inversă până la întoarcerea Jocurilor Olimpice în Europa, pentru prima oară de la Londra 2012.

"Paris, La Vie Sportive"


Eurosport va aduce, în premieră, documentarul Paris, La vie Sportive, care va vorbi despre relația unică a Parisului cu sportul în cei 100 de ani de când a găzduit ultima dată Jocurile Olimpice, în 1924. Documentarul, care are două episoade, este narat de legendarul Thierry Henry, câștigător al Cupei Mondiale FIFA 1998 și al UEFA Euro 2000. Programul are, de asemenea, interviuri cu unii dintre cei mai distinși sportivi din diferite sporturi olimpice. Printre aceștia se numără coechipierii lui Henry la Cupa Mondială și la Euro, Emmanuel Petit și Marcel Desailly, precum și legendele tenisului Mats Wilander, de șapte ori campion de Grand Slam la simplu masculin, și ultimul francez care a câștigat titlul de simplu la Roland-Garros, Yannick Noah, dar și Eddy Merckx, de cinci ori câștigător al Turului Franței.

Thierry Henry spune: "Cel mai important lucru pe care-l aduce un eveniment major sau un turneu important în țara ta este bucuria oamenilor, dar și dorința de a practica un sport. Prin sport, Parisul a reușit să se ridice, să respire din nou și să vadă lumina de la capătul tunelului. Cred că acest lucru este foarte important. Jocurile Olimpice aduc speranță. Sper că se poate vedea acest lucru și că o să reiasă bine din documentar."

Paris, la Vie Sportive, va fi la Eurosport 1, pe 26 iulie de la ora 21:30.

Jocurile Olimpice Paris 2024 - Imagine remisă în comunicat de către de Warner Bros. Discovery România pentru publicare și uz editorial pe HD Satelit


Scott Young, SVP Content and Production la Warner Bros. Discovery Sports Europe, a precizat: "Este un eveniment important pentru noi și pentru toți fanii sportului, iar aici nu vorbesc despre cele 17 zile de anul viitor, ci de călătoria de 12 luni până vara viitoare. Vom începe cu o selecție grozavă de conținut, care ne propunem să entuziasmeze de acum și până la startul Jocurilor Olimpice de la Paris. Este vorba despre a-i duce pe cei care ne urmăresc într-o călătorie care să-i conecteze cu spiritul olimpic. Iar apoi vom trece la următorul pas, acoperind rolul nostru de a spune povestea Jocurilor Olimpice și a atleților care se luptă pentru a-și îndeplini visul. Dacă vă plac Jocurile Olimpice, puteți vedea fiecare minut din fiecare sport care este acoperit în cele 20 de limbi și aproape 50 de țări din Europa în care transmitem la Eurosport și în aplicația Eurosport. 33 de sporturi și 321 de evenimente de medaliere for fi în direct pe platformele noastre. Știm că, la fiecare patru ani, Jocurile Olimpice atrag noi fani ai sportului, cărora le vom aduce o experiență cu adevărat unică. Abia așteptăm să vă facem curioși și să creștem nerăbdarea de a urmări evenimentul de acum și până la ceremonia de deschidere de la Paris, peste 365 de zile."

WBD Home of the Olympics - Imagine remisă în comunicat de către de Warner Bros. Discovery România pentru publicare și uz editorial pe HD Satelit


"Un an de visare"


Înainte de premiera documentarului Paris, La Vie Sportive, Radzi Chinyanganya, gazdă Eurosport, va prezenta o emisiune specială intitulată "Un an de visare", în care va vizita câteva dintre reperele emblematice ale Parisului pentru a intervieva invitați speciali. Printre aceștia se numără Tony Estanguet, președintele Jocurilor Olimpice Paris 2024, Teddy Riner, de cinci ori medaliat olimpic la judo, Matthias Dandois, de nouă ori campion mondial la BMX, și Ysaora Thibus, medaliată olimpică la scrimă. Emisiunea "Un an de visare" va fi la Eurosport 1 pe 26 iulie, de la ora 21:00.

"The Olympians"


În plus, Eurosport 1 va aduce și conținut dedicat profilurilor diverșilor sportivi, în emisiunea Olimpicii (The Olympians) tot pe 26 iulie, de la ora 23:30.

În drumul spre Paris 2024, Eurosport a pregătit numeroase programe speciale, care vor entuziasma fanii pe măsură ce evenimentul sportiv se apropie.

Dina Asher-Smith se alătură Eurosport în noul rol de ambasador Paris 2024


Dina Asher-Smith, din echipa Marii Britanii, are deja două medalii olimpice în palmares și va încerca să obțină aurul la Paris anul viitor. Cea mai rapidă femeie britanică din toate timpurile la 100m și 200m se va alătura echipei Eurosport în calitate de ambasador olimpic în perioada premergătoare Jocurilor Olimpice Paris 2024.

Dina Asher-Smith a precizat: "Noul meu rol va fi acela de a-i face pe toți să știe cât de incredibil va fi Parisul și de a-i încuraja să urmărească spectacolul la Eurosport. Voi aduce o energie bună și entuziasm și îmi doresc ca toți telespectatorii și toată lumea de acasă să fie foarte entuziasmată de Jocurile Olimpice."


Un comentariu despre subiectul „Emisiuni speciale la Europort pentru a marca 1 an până la începerea Jocurilor Olimpice din 2024 de la Paris”:
Anonim

O idee foarte frumoasa.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile