joi, 6 iulie 2023

Recomandări din programele lunii iulie la televiziunile Warner Bros. Discovery

Titluri noi, filme și seriale captivante, povești reale care uimesc, toate sunt în program în luna iulie! TLC, HGTV, Discovery, Eurosport, HBO și Warner TV aduc luna aceasta conținut de neratat: fenomenul Barbie Dreamhouse Challenge la HGTV, incredibilele povești din Shark Week la Discovery, 
turneul de mare șlem Wimbledon în exclusivitate la Eurosport, alegeri importante în Căsnicia sau restaurantul la TLC, Femeia rege la HBO și multe altele, anunta compania Warner Bros. Discovery România printr-un comunicat remis către HD Satelit.


Imagine remisă în comunicat de Warner Bros. Discovery pentru uz editorial pe HD Satelit


HGTV

Logo HGTV - Imagine remisă în comunicat de Warner Bros. Discovery pentru uz editorial pe HD Satelit


HGTV ne duce în minunatul univers Barbie! Barbie Dreamhouse Challenge debutează marți, 25 iulie, de la ora 22:00! Lumea uneia dintre cele mai emblematice jucării din lume va deveni realitate atunci când HGTV se va inspira din spiritul lui Barbie® de la Mattel în noua emisiune. Inspirat de popularitatea extraordinară a păpușii care a devenit un simbol global și de entuziasmul din jurul viitoarei premiere a serialului Warner Bros. Pictures Barbie, HGTV a creat patru episoade pline de nostalgia copilăriei. Emisiunea va avea invitați celebri și o mulțime de surprize și este prezentată de supermodelul, designerul, autorul și antreprenorul Ashley Graham. Ea prezintă opt echipe de superstaruri HGTV care vor transforma o casă din sudul Californiei într-o casă de vis Barbie din viața reală.

Barbie Dreamhouse Challenge

Tot în iulie, HGTV aduce un nou sezon 100 de zile până la casa mult visată (vineri, 14 iulie, 22:00) în care cei doi soți Brian și Mika Kleinschmidt gândesc și construiesc case personalizate și impresionante în mai puțin de 100 de zile. Pe 19 iulie, de la ora 23:00, HGTV aduce Renovări în Chicago, în care Alison Victoria combină designul elegant cu pasiunea pentru orașul ei natal, unde cumpără și refac case vechi.

Imagine remisă în comunicat de Warner Bros. Discovery pentru uz editorial pe HD Satelit


TLC

Logo TLC - Imagine remisă în comunicat de Warner Bros. Discovery pentru uz editorial pe HD Satelit

Căsnicia sau restaurantul? Vom afla în fiecare luni, de la 20:00, numai la TLC! Patru antreprenori, parte din cupluri, se confruntă cu provocările deschiderii primului lor restaurant. Unele cupluri și-au deschis deja restaurantele, în timp ce alții se aruncă cu capul înainte.

Casnicia sau restaurantul

Pe 9 iulie, de la 20:00, are premiera un nou sezon al emisiunii Familia cu multe fiice: Cvintupletele. Nicio zi nu este plictisitoare într-o familie cu cinci copii! De la lipsa scutecelor până la hrănire, viața cu cvintupletele Buzbee este o aventură constantă. Părinții Danielle și Adam trebuie să se descurce cu haosul, magia și de cinci ori mai multă dezordine decât făcea fiica lor mai mare.

TLC aduce și o premieră în România: pentru prima oară în istoria emisiunii 90 de zile până la nuntă, unul dintre participanți este român! 90 de zile până la nuntă: Începutul poveștii debutează sâmbătă, 22 iulie, de la ora 20:00. Cetățeni SUA care cred că și-au găsit sufletul pereche online călătoresc în străinătate pentru a-și întâlni jumătatea în persoană. Fiecare cuplu trebuie să se confrunte cu diferențele culturale în timp ce decide dacă vor face pasul următor sau nu.


Discovery

Logo Discovery - Imagine remisă în comunicat de Warner Bros. Discovery pentru uz editorial pe HD Satelit

Maeștrii Mărilor: Expediția Antarctica are premiera duminică, 9 iulie, de la ora 20:00. Un documentar epic, de actualitate, care prezintă, pe parcursul a șase episoade, provocările imense de la bordul unui vas de pasageri cel puțin aventuros. Echipajul și oaspeții traversează continente, călătoresc de la ape tropicale la mări înghețate și au parte de întâmplări periculoase în ceea ce pare a fi calătoria pe care nu o vor uita niciodată.

Maeștii Mărilor: Expediția Antarctica


Shark Week aduce începând cu 24 iulie, în fiecare zi de luni până duminică, 00:00, conținut cu și despre rechini. Anul acesta, Jason Momoa va fi maestrul de ceremonii din cadrul Shark Week.

La finalul lunii, pe 31 iulie de la ora 21:00, debutează Test de supraviețuire: Până la ultimul om. Doisprezece dintre cei mai rezistenți concurenți Naked and Afraid se luptă pentru 100.000 de dolari. Supraviețuitorii sunt puși la încercare în defileul Oribi Gorge din Africa de Sud, cu provocări extrem de grele, fiecare trebuind să își caute mâncare, apă, foc și adăpost.

Eurosport

Logo Eurosport - Imagine remisă în comunicat de Warner Bros. Discovery pentru uz editorial pe HD Satelit

Iulie aduce tenis și ciclism la Eurosport!

Eurosport 1, Eurosport 2 și aplicația Eurosport aduc toate meciurile de la Wimbledon în direct și în exclusivitate. Toată acțiunea de pe cele 18 terenuri va putea fi urmărită de telespectatori, iar experții Eurosport Mats Wilander, Barbara Schett și Laura Robson vor relata de pe tererul de la All England Club pentru a le oferi telespectatorilor acces la orice informații.

Anul acesta se desfășoară ediția cu numărul 110 din Turul Franței. A început în Spania și se va încheia cu etapa finală în Paris, pe 23 iulie, iar 22 de echipe participă la cursă. Turul Franței poate fi urmărit la Eurosport 1 și în aplicația Eurosport.


HBO

Logo HBO - Imagine remisă în comunicat de Warner Bros. Discovery pentru uz editorial pe HD Satelit

Trecem din zona reality, sport și documentare către serialele și filmele de neratat pe care le aduce HBO în luna iulie!

Pe 9 iulie, de la ora 20:50, filmul Femeia rege aduce povestea remarcabilă a lui Agojie, o unitate de războinice care a protejat regatul african Dahomey în anii 1800, cu abilități și un curaj nemaiîntâlnite până atunci, cu Viola Davis în distribuție.

Miniseria Nolly vine pe 23 iulie de la ora 20:00. Noel Gordon (Helena Bonham Carter) se află în culmea succesului, iar aclamata ei telenovelă Crossroads se bucură de audiențe ridicate. Este concediată brusc peste noapte, dar de ce?

A trăi poate fi urmărit pe 30 iulie, de la 20:00. Un remake în limba engleză al capodoperei japoneze Ikiru (1952), regizată de Akira Kurosawa. Când află că are cancer și nu mai are mult timp la dispoziție, Williams (Bill Nye) decide să dea un sens vieții sale. Filmul explorează lupta existențială disperată a unui om obișnuit care își urmărește scopul.

Warner TV

Logo Warner Tv - Imagine remisă în comunicat de Warner Bros. Discovery pentru uz editorial pe HD Satelit

În iulie, Warner TV aduce Lazy Mondays!

Lungmetrajele de aventuri Space Jam (Meciul secolului), Gremlins (Gremlinii), Mars Attacks! (Atacul marțienilor), National Lampoon's Loaded Weapon I (Alarmă de gradul I) și Free Willy (Salvați-l pe Willy I) vor fi difuzate de Warner TV în zilele de luni din iulie, începând cu ora 20:00.


Niciun comentariu despre subiectul „Recomandări din programele lunii iulie la televiziunile Warner Bros. Discovery”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile