joi, 13 iulie 2023

Serialul "Cercul complet", disponibil pe HBO Max

Serialul Cercul complet, regizat de Steven Soderbergh și avându-i în distribuție pe Claire Danes, Timothy Olyphant și Dennis Quaid, poate fi deja urmărit pe HBO Max, anunta Warner Bros. Discovery România printr-un comunicat remis către HD Satelit.


Serialul "Cercul complet" - Imagine remisă în comunicat de către Warner Bros. Discovery România pentru publicare pe HD Satelit

Cercul complet (Full Circle) este un nou serial original HBO Max de dramă, care explorează o investigație privind o răpire, dezvăluind secrete care leagă mai multe personaje și culturi din New York-ul zilelor noastre. Puteți viziona trailerul aici.

Creat de Steven Soderbergh și scris de Ed Solomon, Cercul complet a avut deja premiera pe HBO Max cu două episoade. Seria, care are șase episoade în total, va continua să fie lansată cu câte două episoade în fiecare săptămână.

Echipa de producție a serialului Cercul complet include pe Steven Soderbergh în rol de producător și regizor, pe Ed Solomon ca scenarist și producător executiv, și pe Casey Silver ca producător executiv.

Distribuția serialului este formată din Zazie Beetz, Claire Danes, Jim Gaffigan, Jharrel Jerome, Timothy Olyphant, CCH Pounder, Phaldut Sharma, Adia, Sheyi Cole, Gerald Jones, Suzanne Savoy, Ethan Stoddard, Lucian Zanes și Dennis Quaid.


Niciun comentariu despre subiectul „Serialul "Cercul complet", disponibil pe HBO Max”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile