marți, 8 august 2023

Serialele "Lia - soția soțului meu" (sezonul 2) și "Lasă-mă, îmi place! Camera 609" (sezonul 1), din august la Antena Play

În luna august, AntenaPLAY îți oferă o gamă variată de conținut pentru a-ți face zilele mai interesante, indiferent dacă alegi să rămâi acasă sau să pleci în vacanță. Aceasta este o platformă multimedia care îți permite să accesezi conținutul nu doar de pe televizor, ci și de pe dispozitive mobile, precum telefonul sau tableta, anunță platforma de streaming printr-un comunicat remis către HD Satelit România.


Noutățile lunii august 2023 la Antena Play - Imagine remisă în comunicat de către Antena TV Group pentru publicare pe HD Satelit România

Dacă ești în căutare de filme și seriale proaspete, AntenaPLAY ți-a pregătit o listă impresionantă de titluri ideale pentru luna august. Printre cele 15 filme noi, atât românești, cât și internaționale, se numără "Miracol", care prezintă poveștile fascinante ale călugăriței Cristina și inspectorului de poliție Marius. De asemenea, sunt disponibile producții spaniole aclamate, cu actori de calibru precum Penelope Cruz, Javier Bardem și Antonio Banderas, precum "Ma Ma", "Todos lo saben", "Dolor y Gloria" și thrillerul "The Goya Murders". Seria de filme spaniole continuă cu "The Sea Beyond".

Pe partea de producții internaționale, vei putea viziona "The Square", "A Marriage Made In Heaven", "April's Flowers", "Light Outside", "Illegal Dreams", "Until They Bury Us All" și "Cryo".

De menționat este și serialul spaniol "Disappeared", care a cunoscut un succes răsunător de la lansarea sa în 2020. În acest serial, șase polițiști se specializează în rezolvarea cazurilor de dispariții misterioase. Primul sezon va fi disponibil integral începând cu 7 august pe AntenaPLAY, iar al doilea sezon începe pe 21 august, oferind un episod nou în fiecare zi de luni.

Din 24 august, AntenaPLAY va relansa serialul "Lia - soția soțului meu" cu sezonul al doilea. Tot în august, fanii comediei se pot bucura de serialul "Lasă-mă, îmi place! Camera 609", cu Anda Sârbei și Matei Negrescu în roluri principale, precum și de un cast impresionant de actori români renumiți.

De asemenea, AntenaPLAY continuă să ofere show-ul matrimonial popular "Mireasa", care intră în sezonul 8, și emisiunea "Insula Iubirii", ce se apropie de marele final după 10 săptămâni în topul preferințelor.

Pentru cei pasionați de sport, AntenaPLAY va transmite în direct Campionatele Mondiale de kaiac-canoe, cu participarea românului Cătălin Chirilă, în perioada 23-27 august. Fanii fotbalului pot urmări începutul noului sezon Serie B, iar iubitorii de arte marțiale se pot bucura de evenimente precum Hexagone MMA 8, Combate Global 13 și 14, sau Glory 87, unde românul Ristea promite să ofere un spectacol de neuitat. De asemenea, Speedway revine cu o etapă din Germania pe 5 august.


Niciun comentariu despre subiectul „Serialele "Lia - soția soțului meu" (sezonul 2) și "Lasă-mă, îmi place! Camera 609" (sezonul 1), din august la Antena Play”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile