marți, 8 august 2023

"Vară caraibiană", "Îndrăgostiți la Roma" și alte filme romantice, în august la DIVA

În august, postul de televiziune DIVA continuă să aducă publicului doze generoase de romantism, menținând tradiția începută în iulie de a programa, în fiecare duminică la ora 16:00, o selecție de povești de dragoste sub titlul "DIVA – Duminici de iubire". În această lună, vor fi difuzate alte opt pelicule romantice, din care două reprezintă premiere pentru publicul din România. Postul promite printr-un comunicat remis către HD Satelit România un sfârșit de vară încărcat de romantism, peisaje pitorești și arome culinare irezistibile.

"Duminici de iubire" - Imagine remisă în comunicat de către DIVA pentru publicare pe HD Satelit România 


Pe 6 august a fost dat startul cu filmul "Dragoste la South Beach" (original "South Beach Love", 2021). Această premieră pentru DIVA a spus povestea a doi foști iubiți, amândoi bucătari renumiți - Sara, interpretată de Taylor Cole, și Tony, jucat de telenovelistul William Levy. Cei doi se reîntâlnesc în contextul organizării unor petreceri tradiționale cubaneze, „quinceañeras”, și ajung să concureze în arta culinară. Filmul a oferit o mixtură captivantă de prietenie, familie, rivalitate și gastronomie cubaneză.

Urmează apoi "Îndrăgostiți la Roma" ("Rome in Love", 2019), în care o actriță și un jurnalist sunt protagoniștii. Acțiunea este plasată în contextul filmării unui remake după clasicul "Vacanță la Roma" (1953). Tânăra actriță Amelia, jucată de Italia Ricci, este aleasă pentru rolul principal, în timp ce jurnalistul independent Philip, interpretat de Peter Porte, dorește să scrie despre această experiență.

În duminica ce urmează, "Ziua de 27 de ore" ("The 27-Hour Day", 2021) îl are în centru pe Jack (Andrew Walker), fiul proprietarei unui retreat din Montana, unde o expertă în eficiență, jucată de Autumn Reeser, ajunge să reevalueze semnificația unei vieți personale împlinite. Același public va fi invitat apoi să urmărească "În cheia dragostei" ("In the Key of Love", 2019), unde o nuntă și un duet special readuc laolaltă doi foști îndrăgostiți.

La mijlocul lunii, pe 20 august, atmosfera se încălzește cu "Vară caraibiană" ("Caribbean Summer", 2022). Jade (interpretată de Heather Hemmens) trăiește un început de vacanță complicat, după ce descoperă că a fost înșelată la închirierea unui loc de cazare. Filmul, filmat în Belize, aduce în fața telespectatorilor peisaje de vis. Ziua continuă cu "Instantaneul iubirii" ("Snapshot of Love", 2022), unde paparazzo-ul Adrian (Lexi Giovagnoli) încearcă să-l surprindă în ipostaze compromițătoare pe starul retras Parker Bennett (Benedict Mazurek), cu amândoi cazați în aceeași locație montană.

În ultima duminică din august, "Ferma de nuci pecan" ("Sweet Pecan Summer", 2021) prezintă povestea dintre Amanda (Christine Ko) și J.P. (Wes Brown), foști iubiți din adolescență, care se reîntâlnesc în contextul vânzării unei ferme. În final, "Drumul inimii mele" ("Journey of My Heart", 2021) încheie seria cu povestea unei specialiste în ornitologie care descoperă secretele triburilor amerindiene și, desigur, dragostea, în îndepărtata Alaska.

August promite să fie o lună bogată în romantism la DIVA. Cele opt filme din seria "DIVA – Duminici de iubire" sunt programate să răsfețe telespectatorii în fiecare duminică, de la ora 16:00, pregătindu-i pentru un început de toamnă plin de emoții.


Niciun comentariu despre subiectul „"Vară caraibiană", "Îndrăgostiți la Roma" și alte filme romantice, în august la DIVA”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile