miercuri, 13 septembrie 2023

O nouă producție autohtonă la TV Paprika: "Deserturi Magice cu Prăjiturela"

Noua emisiune culinară locală a TV Paprika, „Deserturi Magice cu Prăjiturela”, debutează sâmbătă, 16 septembrie, de la ora 20:30, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.


"Deserturi Magice cu Prăjiturela" - Imagini remisa in comunicat de către TV Paprika pentru uz editorial pe HD Satelit


Mihaela Sava, cunoscută sub numele de Prăjiturela, ne va purta într-o călătorie gustativă incitantă, plină de savoare și arome, prin care vom descoperi atât rețete tradiționale, moștenite de la mama sau de la bunici, cât și idei noi și surprinzătoare, pline de inovație.


Rezultatele sunt deserturi savuroase, pline de culoare și care nu necesită prea mult timp de preparare, ceea ce este minunat, având în vedere criza constantă de timp în care ne aflăm.

În plus, fiecare rețetă este grozavă și pentru petreceri și reuniuni cu cei apropiați, pentru că Mihaela propune și o băutură special aleasă care va scoate în evidență aromele din deserturi.


„Deserturi Magice cu Prăjiturela” este o emisiune aproape vrăjitorească: te poate transforma dintr-o persoană care găsește gătitul drept o activitate intimidantă, într-o persoană care poate crea cu libertate și încredere în propria bucătărie, preparate demne de maeștri cofetari sau patiseri.

În episoadele noii emisiuni de la TV Paprika, Prăjiturela oferă sfaturi prețioase despre cum să-i atragem pe copii cu deserturi fantastice, dar și pe adulți, cu cocktailuri rafinate.


Prăjiturela vine dintr-o carieră surprinzătoare, având în vedere umorul și căldura cu care vorbește despre gastronomie și viață: 15 ani petrecuți în domeniul militar, dintre care 10 a fost în paralel și food blogger. Momentul în care s-a îndrăgostit de zona culinară a fost în timpul unei burse la Budapesta, unde trebuia să împartă bucătăria cu studenți din toată lumea.


Inspirația îi vine din explorările lumilor noi, fie că e vorba de paginile cărților, fie că e vorba de călătorii în toată lumea sau de amintiri din copilărie și creativitate pură. Bucatele pregătite și propuse de ea sunt irezistibile, pline de culori încântătoare.


Cu toate aceste influențe și inspirații, „Deserturi Magice cu Prăjiturela” nu este un simplu show culinar: este o adevărată experiență care te va purta într-o călătorie de neuitat, la început de toamnă.

O să afli că poate fi simplu să pregătești o prăjitură cu care să te mândrești, că poate fi distractiv și un act creativ să organizezi o petrecere și că e extrem de satisfăcător să-i răsfeți pe cei dragi, cu creații ne neuitat.


Urmărește, în fiecare weekend, la TV Paprika, noua emisiune culinară, producție locală, de la ora 20:30, ”Deserturi magice cu Prăjiturela”.


Niciun comentariu despre subiectul „O nouă producție autohtonă la TV Paprika: "Deserturi Magice cu Prăjiturela"”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile