luni, 9 octombrie 2023

50% reducere timp de 6 luni la orice nou serviciu Digi (sau la upgrade), prin noua ediție Digi Days (doar pentru clienții existenți)

În intervalul de timp cuprins între 9 și 15 octombrie 2023, compania DIGI lansează o campanie specială denumită “DIGI Days”. Aceasta este concepută pentru clienții existenți, persoane fizice. Ca parte a acestei campanii, clienții care aleg să profite de ofertă beneficiază de o reducere de 50% aplicată tarifului serviciilor noi sau upgradate, în primele 6 luni consecutive de la încheierea unui nou contract de servicii. Această reducere este aplicabilă indiferent de tipul de serviciu selectat, anunță compania printr-un comunicat remis catre HD Satelit România.



Oferta campaniei este accesibilă exclusiv în mediul online, prin intermediul site-ului oficial DIGI.ro. Pentru a se califica, clienții trebuie să încheie un contract cu o durată totală de 24 de luni. Campania “DIGI Days” ediția de toamnă ofera clientilor existenți reduceri semnificative la adăugarea serviciilor noi, optând pentru extraopțiuni TV sau efectuând un upgrade la pachetul actual de servicii.

De asemenea, în perioada menționată, clienții existenți ai DIGI care decid să transfere (să porteze) numărul lor de telefon în rețeaua companiei vor beneficia de 50% reducere la abonamentul lor: costul pachetului "Nelimitat" va fi redus la suma de 2,5 euro pe lună pentru primele 6 luni. Acest pachet include date mobile și minute nelimitate pentru apeluri în orice rețea națională, fie mobilă, fie fixă, SMS-uri nelimitate în rețeaua DIGI și 3.000 de minute internaționale incluse, acestea fiind valabile în rețelele mobile principale din Statele Unite ale Americii, Canada și Uniunea Europeană.

De asemenea, pentru clienții care optează pentru serviciul de internet fix Fiberlink cu viteze de 500 Mbps sau 1000 Mbps, tarifele lunare în perioada promoțională vor fi de 15 lei, respectiv 20 lei (TVA inclus). În funcție de configurația pachetului de televiziune digitală și analogică ales, utilizatorii vor beneficia, de asemenea, de reduceri, cu tarife cuprinse între 13 și 15 lei (TVA inclus) pe lună, pentru primele 6 luni.

Pentru a fi eligibili pentru beneficiile campaniei “DIGI Days”, utilizatorii trebuie să aibă deja instalat minimum un serviciu oferit de companie și să dorească să adauge la acesta unul sau mai multe servicii noi, să își facă upgrade la un pachet superior sau să activeze extraopțiuni TV. Reducerea oferită este valabilă doar pentru serviciile și extraopțiunile TV adăugate în timpul campaniei și nu se aplică celor activate înainte de începutul acesteia. De asemenea, este important de menționat că reducerea nu se aplică echipamentelor achiziționate și nu se poate cumula cu oferta de achiziționare în rate a telefoanelor mobile.

DIGI, companie de telecomunicații de top din România, oferă o gamă largă de servicii, incluzând televiziune prin cablu și satelit, internet fix, servicii de telefonie și date mobile, precum și telefonie fixă. Potrivit datelor furnizate de Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM), DIGI se poziționează ca lider pe piața furnizorilor de servicii de televiziune prin cablu, internet fix și telefonie fixă. În plus, este rețeaua preferată de utilizatori pentru portare, având în prezent peste 5,4 milioane de conexiuni mobile.

Grupul DIGI, cu operatiuni extinse în România, Spania, și Italia, se pregătește să lanseze servicii electronice și în Portugalia și Belgia. Fiind un lider în telecomunicații, compania excelează în furnizarea de servicii de internet broadband, servicii pay-TV și telefonie fixă, având și o prezență semnificativă și în segmentul de comunicații mobile. Tehnologia modernă și avansată, precum rețelele de fibră optică și soluțiile de comunicații electronice convergente stau la baza serviciilor oferite de DIGI. În plus, clienții se pot bucura și de o varietate de conținuturi radio și TV, inclusiv sport (prin Digi Sport), știri (prin Digi24), filme, documentare, muzică, precum și serviciul de content Digi Online.


7 comentarii despre subiectul „50% reducere timp de 6 luni la orice nou serviciu Digi (sau la upgrade), prin noua ediție Digi Days (doar pentru clienții existenți)”:
Anonim

Oferta este valabilă doar pentru cei care încheie un contract nou cu o durată de 24 de luni. Este o perioadă destul de lungă de angajament, în opinia mea.

Anonim

dacă adăugați un serviciu nou sau faceți un upgrade la un pachet superior în timpul campaniei, reducerea este valabilă doar pentru acele servicii adăugate sau îmbunătățite.

Anonim

Personal, mă deranjează faptul că aceste oferte sunt disponibile doar pentru clienții existenți. Ce se întâmplă cu noi, cei care suntem în căutarea unui nou furnizor de servicii?

Anonim

Probabil vor avea oferte și pentru clienții noi în viitor. Dar acum se concentrează pe clienții fideli.

Anonim

Sunt client Digi la internet de 500 mb/secunda de ani buni și serviciile lor sunt ok. Însă, această ofertă nu mă atrage în mod deosebit. Nu simt nevoia unui upgrade în momentul de față la 1000 MB.

Cristi

pentru primul anonim: e tipic pentru majoritatea companiilor de telecomunicații să ceară contracte pe termen lung când oferă astfel de reduceri.

Anonim

ofertă vine la momentul potrivit pentru mine, ca plănuiesc să adaug un pachet TV suplimentar de filme

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile