vineri, 24 noiembrie 2023

Antena 1 sărbătorește 30 de ani de la lansare prin programe speciale

În perioada 27 noiembrie - 3 decembrie, Antena 1 marchează 30 de ani de existență printr-o săptămână plină de evenimente speciale. Telespectatorii vor avea parte de ediții festive ale emisiunilor preferate, difuzate de dimineața până seara târziu, precizeaza Antena Tv Group printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Antena 1 sărbătorește 30 de ani de la lansare - Imagine remisă în comunicat de către Antena Tv Group pentru uz editorial pe HD Satelit România

Începând cu 27 noiembrie, Antena 1 va lansa o serie de ediţii speciale de sărbătoare ale emisiunii matinale "Super Neatza cu Răzvan și Dani". Programul, difuzat de luni până vineri de la ora 8.00 și în weekend de la ora 9.00, va marca începutul unei săptămâni de sărbătoare. Echipa "Super Neatza", alături de o serie de invitați renumiți, vor crea un spectacol captivant, plin de povești, emoție, zâmbete și aventură. Printre invitați se numără Răzvan și Irina Fodor, Mirela Retegan și fiica ei Maya cu Gaşca Zurli, Marcel Pavel, Elwira și Mihai Petre, Damian Drăghici și soția sa Cristina Stroe, Larisa Iordache și multe alte personalități. Vor fi sărbătoriți cei peste 800.000 de români care au onomastica, iar de 1 decembrie, bucătari iscusiți vor concura în prepararea de mâncăruri tradiționale. De asemenea, în weekend, Cătălin Bordea, actorii de la Camera 609, Magda Catone, Doina Teodoru, Maria Ţăpuşă, precum și distribuția serialului "Lia – Soția soțului meu" și alții vor contribui la crearea unor momente unice în aceste 7 zile de sărbătoare.

Super Neatza  - Imagine remisă în comunicat de către Antena Tv Group pentru uz editorial pe HD Satelit România

Observatorul zilnic de la Antena 1 prezintă "Săptămâna Românilor", un maraton festiv dedicat prezentării poveștilor de viață excepționale. Acest eveniment le oferă telespectatorilor ocazia de a descoperi personalități influente care modelează România contemporană și viitoare. 

Interviu Giga Popescu - Observator - Imagine remisă în comunicat de către Antena Tv Group pentru uz editorial pe HD Satelit România

Printre invitații care vor împărtăși experiențele lor personale în fața camerelor se numără Marcel Iureș, Gică Popescu, alături de familia sa, Delia, Ștefan Bănică, Mona Segall, Ruxandra Ion, Mihai Morar și Daniel Buzdugan, Mihai Neșu, Charley Ottley, Maia Morgenstern, Vasile Ioana, Simona Gherghe, Cătălin Cârstoveanu și Nea Marin. 

Alessandra Stoicescu - Imagine remisă în comunicat de către Antena Tv Group pentru uz editorial pe HD Satelit România

De Ziua Națională a României, Antena 1 va transmite live Parada militară într-o ediție specială a Observatorului, moderată de Olivia Păunescu, Andreea Țopan și Valentin Butnaru, începând cu ora 10:30. Jurnaliștii Sonia Simionov și Cristi Popovici vor raporta direct de la evenimentele de la Arcul de Triumf. 

Din 29 noiembrie până la Crăciun, Antena 1 marchează aniversarea sa printr-o inițiativă specială intitulată "Ajut eu!". Această campanie aduce în atenția publicului povestiri ale unor persoane care au depășit obstacolele vieții și ale altora care s-au oferit să ajute. Poveștile de pe platforma ajuteu.ro vor fi prezentate pe Antena 1, oferind oportunitatea telespectatorilor de pretutindeni să contribuie la schimbarea destinelor și să experimenteze emoția actelor de binefacere.

 "Mireasa" - Imagine remisă în comunicat de către Antena Tv Group pentru uz editorial pe HD Satelit România

Reality show-ul matrimonial "Mireasa" va prezenta o serie de ediții speciale. Acestea vor include momente deosebite precum petreceri de logodnă pentru patru cupluri în orașe europene de basm, concursuri cu premii atrăgătoare, un flash mob impresionant cu 30 de mirese, și prezența unor invitați speciali. Printre aceștia se numără interpreții de muzică populară Mariana Ionescu Căpitănescu și Steliana Sima, artiștii Pepe și Andrei Ștefănescu. Aceste ediții speciale ale show-ului "Mireasa" vor fi difuzate zilnic la ora 14:00 pe Antena 1.

"Lia – Soţia soţului meu" - Imagine remisă în comunicat de către Antena Tv Group pentru uz editorial pe HD Satelit România

Antena 1 va difuza în săptămâna specială o serie de filme de poveste, ideale pentru întreaga familie. Printre acestea se numără "Vaiana", "Frumoasa şi Bestia" și "Regele Leu", care vor fi transmise miercuri, joi și vineri, începând cu ora 16:45. Emoțiile, bucuriile, secretele și dramele vor fi prezentate în noi episoade ale serialului "Lia – Soţia soţului meu", programate joi seara, de la 20:30. 

"Bravo, tată" - Imagine remisă în comunicat de către Antena Tv Group pentru uz editorial pe HD Satelit România

Duminică, de la ora 20:00, va rula serialul de comedie "Bravo, tată", cu cei patru protagoniști ai săi.

"America Express" - Imagine remisă în comunicat de către Antena Tv Group pentru uz editorial pe HD Satelit România

"America Express", un alt show popular, va fi transmis în aceeași săptămână luni, marți, miercuri, și vineri, 1 decembrie, de la ora 20:30, precum și duminică, de la 21:00. Concurenții au depășit jumătatea traseului și Mijlocul Lumii în Ecuador, iar competiția se intensifică pe măsură ce rămân doar șase echipe pe Drumul Soarelui. În etapa a șasea, misiunile devin mai dificile, iar peisajele se schimbă dramatic, de la altitudini de peste 4.000 de metri la plajele Oceanului Pacific.

Juriul "iUmor" - Imagine remisă în comunicat de către Antena Tv Group pentru uz editorial pe HD Satelit România

În cea mai recentă ediție a emisiunii "iUmor", care va fi difuzată sâmbătă seara, de la 20:00, telespectatorii vor putea urmări momente artistice neașteptate, cu concurenți îndrăzneți și invitați speciali.

"Hello Chef" - Imagine remisă în comunicat de către Antena Tv Group pentru uz editorial pe HD Satelit România

De asemenea, Roxana Blenche și Damian Drăghici vor găzdui o nouă ediție a emisiunii "Hello Chef", difuzată duminică, de la ora 13:30, unde vor invita telespectatorii într-o călătorie gastronomică prin diverse regiuni ale țării.


4 comentarii despre subiectul „Antena 1 sărbătorește 30 de ani de la lansare prin programe speciale”:
Anonim

LA MULTI ANI !!!

Anonim

"Super Neatza cu Răzvan și Dani" pare o modalitate plăcută de a începe ziua. Iar filmele alese - "Vaiana", "Frumoasa și Bestia", "Regele Leu", bune pentru vizionat în familie.

Dany

Cred că "iUmor" va fi destul de interesant sâmbătă seara.

Anonim

Woooow, au trecut deja 30 de ani de la lansarea Antenei 1? Țin minte când s-a lansat, deja mă simt bătrân :)))

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile