marți, 28 noiembrie 2023

Noutățile lunii decembrie la HBO MAX: "Fii pe fază pentru că urmează un anunț surpriză în curând!"

În decembrie, HBO Max va oferi câte o premieră zilnic, incluzând 24 de filme, 5 seriale noi, 5 documentare și 7 producții pentru copii, plus alte surprize. Printre acestea se numără și titluri anunțate, dar și altele ce vor fi dezvăluite ulterior.

Logo HBO MAX - Imagine remisa in comunicat de către Warner Bros. Discovery România pentru uz editorial pe HD Satelit

"Fii pe fază pentru că urmează un anunț surpriză în curând!", menționează Warner Bros. Discovery România printr-un comunicat remis către HD Satelit.

Filme

În prima zi a lunii, HBO Max va prezenta filmul românesc "Boss", cu Ioana Bugarin, Cuzin Toma, Sergiu Costache, Teodor Corban, Laurențiu Bănescu, și alții. Povestea urmărește un șofer de ambulanță implicat într-un incident.

De asemenea, pe 1 decembrie, HBO Max lansează "Răni vechi, dureri noi" (All the Old Knives), unde agentul CIA Henry Pelham trebuie să descopere un trădător după ce informații scurse cauzează trecerea in neființă a unor persoane.

Alte filme care vor fi disponibile pe HBO Max în decembrie includ "Dulce Răzbunare" (Promising Young Woman – 8 decembrie), "Dulcele Bar" (The Tender Bar – 15 decembrie), "Ținutul Sălbatic" (Land – 15 decembrie), "Omul-Păianjen: Prin lumea păianjenului" (Spider-Man: Across the Spider-Verse – 22 decembrie) și "Familia Crood: Vremuri noi" (The Croods: A New Age – 29 decembrie).

Documentare

Pe 10 decembrie, HBO Max va lansa documentarul "Apolonia, Apolonia", prezentând evoluția artistică și personală a Apoloniei pe parcursul a 14 ani. Documentarul urmărește transformarea ei dintr-o tânără într-o femeie matură și o pictoriță respectată, ilustrând totodată originile ei poloneze și franceze și stilul ei de viață cosmopolit.

Ulterior, pe 25 decembrie, HBO Max va difuza "Gwyneth contra Terry", un documentar ce explorează incidentul dintre actrița Gwyneth Paltrow și opticianul pensionat Terry Sanderson. Aceștia s-au ciocnit pe o pârtie de schi în Utah.

Seriale

În decembrie, platforma HBO Max va adăuga trei seriale noi, două produse în Polonia și unul în Serbia. 

Primul, "Copiii răului" (Children of Evil), un serial din Serbia, va fi disponibil din 14 decembrie. Pe 7 decembrie, "Îngerul morții" (Angel of Death), un thriller polonez, explorează un caz polițist misterios. Din Polonia vine și "Condamnata" (The Convict), disponibil din 21 decembrie, care prezintă povestea judecătoarei Alicja Mazur, acuzată nedrept și forțată să supraviețuiască în închisoare alături de femeile pe care le-a condamnat.

Începând cu 11 decembrie, HBO Max va prezenta și "Aventurile mele cu Superman" (My Adventures with Superman), un serial care urmărește personajele Clark Kent, Lois Lane și Jimmy Olsen, tineri aflați în pragul maturității, în încercarea de a-și descoperi identitatea și scopul în viață. Clark se luptă cu secretul puterilor sale neobișnuite și încearcă să afle mai multe despre originea sa.

Pentru copii

În luna decembrie, HBO Max își extinde oferta pentru copii cu o serie de noi producții. Pe data de 2 decembrie, vor fi lansate două noi episoade din seria "Hero Inside", unde personajul principal, Scott, creează 100 de eroi în 100 de benzi desenate. Acești eroi prind viață din paginile revistelor atunci când sunt chemați, declanșând o serie de evenimente neobișnuite. Pe lângă acestea, lista de producții speciale pentru copii va include și "Barbie: Aventuri printre stele", trei filme din seria "Hotel Transilvania", "Furnicutze", "Prințul Egiptului" și filmul "Mariah Carey’s All I Want for Christmas is You".


8 comentarii despre subiectul „Noutățile lunii decembrie la HBO MAX: "Fii pe fază pentru că urmează un anunț surpriză în curând!"”:
Dana

Sunt curioasă de filmul românesc "Boss", sună promițător.

Alin1987

Da, și eu am fost surprins să văd un film românesc în listă. Dar, sincer, sunt mai entuziasmat de "Spider-Man: Across the Spider-Verse".

Dana

Și "Dulcele Bar" ar putea fi o surpriză plăcută. Poveștile mai liniștite au și ele farmecul lor.

Anonim

Ce credeți despre surpriza anunțată de HBO Max? Sunt curios ce ar putea fi.

Alin1987

Poate o continuare la vreun serial popular sau un spin-off interesant. Ar fi grozav dacă ar anunța si ceva legat de un univers cinematic mare, poate chiar ceva legat de DC.

Sandu

anonim si Alin, cred ca e vorba de anuntul ca HBO MAX se va transforma in MAX, vezi si aici pe blog:

https://www.hdsatelit.com/2023/10/serviciul-de-streaming-max-care-combina.html

miki

Poate, sezon 2, House of the dragon.

KLM

House of the Dragon? Aia nu e surpriză. Vine oricum în vara anului 2024. Nu au anunțat dar a intrat și un serial bun de comedie, primele 2 episoade, Bookie.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile