sâmbătă, 18 noiembrie 2023

Prima Tv transmite meciul Israel – România

Pentru pasionații de fotbal, astăzi este unul dintre cele mai importante meciuri ale naționalei de fotbal a României din ultimii ani. Tricolorii vor întâlni echipa Israelului pe Pancho Arena din Felcsut, Ungaria. Partida va fi transmisă live de Prima TV de la ora 21:45.


Meci de fotbal al naționalei României - Imagine decorativă realizată de HD Satelit România

Meciul dintre cele două selecționate reprezintă un eveniment semnificativ pentru echipa națională a României, având în vedere că un rezultat de egalitate în acest meci ar asigura calificarea reprezentativei noastre la Campionatul European de Fotbal 2024, conform calculelor matematice.

Există de asemenea diverse scenarii în care România s-ar putea califica, chiar dacă ar suferi o înfrângere în meciul cu Israel. Aceste scenarii includ:
- Dacă România este învinsă de Elveția, dar și Israel pierde meciul disputat împotriva Andorrei.
- România remizează cu Elveția, iar Israel nu reușește să obțină o victorie împotriva Andorrei.
- Dacă România obține o victorie în fața Elveției, atunci rezultatul partidei dintre Andorra și Israel nu va mai influența șansele de calificare ale României. Mai mult chiar, un succes al României în fața Elveției nu doar că le-ar asigura calificarea, dar le-ar conferi și locul întâi în grupă, indiferent de rezultatele înregistrate în celelalte partide.

Echipa națională a României nu a mai participat la faza finală a unui Campionat European de Fotbal de opt ani, ultima lor apariție fiind în competiția din 2016, desfășurată în Franța. În cadrul Grupei I, Elveția și România sunt la egalitate de puncte, fiecare având câte 16, urmate de Israel cu 12 puncte, Kosovo cu 10 puncte, Belarus cu 6 puncte și Andorra cu 2 puncte. Partida tur, care a avut loc la București, s-a terminat cu scorul de 1-1.


16 comentarii despre subiectul „Prima Tv transmite meciul Israel – România”:
Anonim

Cred că presiunea e mare pe tricolori, având în vedere importanța partidei pentru calificare. Ca o informație de completare, urmatoarea si ultima partida din preliminarii va fi transmisa de Antena 1.

Cristiano

Să nu ignorăm scenariile de calificare chiar și în caz de înfrângere. Totuși, e destul de complicat să ne bazăm pe rezultatele altor echipe. Oricum, cel mai bine e să ne concentrăm pe propriul joc și să încercăm să câștigăm.

Anonim

Un aspect cheie va fi cum se vor adapta jucătorii la condițiile de pe Pancho Arena, care e diferită față de stadioanele din România. Și aș adăuga că selecționerul trebuie să facă alegerile potrivite în privința echipei de start. Selecția jucătorilor poate fi decisivă în astfel de meciuri. Strategia de joc și adaptarea la stilul adversarului sunt esențiale. Sper să vedem o echipă a României bine pregătită și cu un plan de joc solid.

Cristiano

Vorbind despre strategie, cum credeți că va aborda selecționerul meciul? Mai defensiv, dat fiind că și un egal ne-ar avantaja, sau mai ofensiv, căutând victoria?

Anonim

Personal, aș prefera o abordare echilibrată. Nu trebuie să riscăm prea mult, dar nici să ne bazăm doar pe apărare.

Cristiano

Important va fi și rolul suporterilor. Chiar dacă jucăm în Ungaria, sper ca suporterii români să fie prezenți în număr mare și să își susțină echipa.

Anonim

Meciul se joacă la Felcsut, o localitate situată la aproximativ 50 de kilometri de Budapesta. Această alegere a fost influențată de faptul că în Israel nu se pot organiza evenimente sportive momentan. Ungaria a fost selectată ca locație deoarece jucătorii israelieni au avut experiențe pozitive anterioare cu evenimentele sportive în această țară. Mai multe țări europene, inclusiv Germania și Ungaria, s-au oferit să găzduiască meciurile echipei naționale a Israelului.

Anonim

Oricum, chiar daca a mic, cred ca e super stadionul. Pancho Arena, cu o capacitate de 3.400 de locuri, servește ca stadion pentru Akademia Pușkaș și a fost inaugurată în 2014. Construcția arenei a costat 12,5 milioane de euro. Stadionul se află în orașul Felcsut, care are aproximativ 50.000 de locuitori și se situează aproape de Budapesta

Anonim

Cred ca echipa de comentatori va fi formată din Costi Mocanu și Emil Grădinescu.

Anonim

Chiar dacă ne calificăm, sentimentul că nu merităm rămâne.

Anonim

Merităm, merităm. Sper sa ne calificam si la mondiale.

Anonim

Ne-am calificat! Mergem la EURO 2024 în Germania! 1-2 pentru România! Mulțumim echipei! Bravo Romania!

Anonim

Prima Tv si Antena 1 au avut doar meciurile din preliminarii. Meciurile Euro 2024 si Euro 2028 vor fi difuzate de Pro Tv. Sa vedeti ce audiente mari vor face...

Anonim

Dacă vor fi transmiși de PROTV, atunci sigur vor juca mai bine :)

Flo

Nu există nicio legătură între cum joacă și ce canal le difuzează meciurile.

Anonim

Transmite prima te in care NU se receptioneaza peste TOT .De ce asa !!.Trebuie ca toate meciurile de fotbal a echipei Nationale sa fie transmise de Televiziunea Romana ca e peste TOT prin Satelit,Terestru cit si prin cablu !!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile