vineri, 22 decembrie 2023

Câștigătorii celui de-al optulea sezon "Mireasa"

Sezonul al optulea al emisiunii de televiziune Mireasa, difuzată pe Antena 1, și-a desemnat câștigătorii: Ioana și Marius, care au primit un premiu substanțial de 40.000 de euro, anunță Antena Tv Group printr-un comuniat remis către HD Satelit România.

Finala sezonului 8 al emisiunii "Mireasa" - Imagine remisă în comunicat de către Antena Tv Group pentru publicare și uz editorial pe HD Satelit România

Competiția a fost una lungă și plină de momente intense, cu mai multe cupluri construindu-și relații de dragoste pe parcursul emisiunii. Telespectatorii au avut ocazia să voteze cuplul preferat prin SMS, pe platforma online a emisiunii, și prin intermediul aplicației Antena 1, într-un proces de votare care a durat 12 zile.

Finala sezonului 8 al emisiunii "Mireasa" - Imagine remisă în comunicat de către Antena Tv Group pentru publicare și uz editorial pe HD Satelit România

Gazda show-ului, Simona Gherghe, a prezentat clasamentul final în care Ioana și Marius au ocupat prima poziție, urmați de Ana și Daniel, Madi și Sergiu, Bianca și Robert, și Bogdana și Liviu. În cadrul Marelui Finale, intitulat "Mireasa - Iubire Infinită", cinci cupluri, inclusiv Ioana și Marius, și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii civile desfășurate pe 22 decembrie 2023.

Cuplul victorios, Ioana și Marius, au exprimat bucuria pentru această reușită, remarcând că dragostea lor a triumfat. Deși doar un cuplu a câștigat premiul monetar, celelalte cupluri participante consideră că și-au câștigat fericirea prin găsirea partenerului de viață și prin experiențele valoroase acumulate pe durata emisiunii.


3 comentarii despre subiectul „Câștigătorii celui de-al optulea sezon "Mireasa"”:
Anonim

Felicitări Ioanei și lui Marius! Mi s-a părut că au avut o conexiune specială de la începutul emisiunii. Dar să nu uităm de Ana și Daniel, care au fost și ei destul de populari. A fost o competiție strânsă.

Danuta

Apropo de premiu, am citit pe un forum că într-unul din sezoanele trecut, câștigătorii au investit banii într-o afacere proprie. Poate și Ioana și Marius au planuri similare. Mi-aș dori să văd mai multe despre viața lor după emisiune. Poate Antena 1 va face un follow-up? :)) De fapt, pe un site de știri din Germania am citit că unele televiziuni fac astfel de episoade speciale pentru a arăta evoluția cuplurilor după show.

Danuta

De asemenea, uitându-mă pe un blog din Marea Britanie, am văzut că foști concurenți de la reality-show-uri au apărut în alte programe TV sau chiar au primit oferte de la agenții de publicitate.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile