miercuri, 13 decembrie 2023

Maratonul de filme de Crăciun continuă la DIVA

În perioada 17-22 decembrie, postul de televiziune DIVA va difuza o serie de filme tematice de Crăciun, continuând astfel seria maraton începută anterior. Aceste filme includ povești romantice de sărbători în orașe pitorești, cu eroine care trăiesc evenimente care le schimbă viață, anunta televiziunea DIVA printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Open By Christmas - Felicitarea de Crăciun - Imagine remisă în comunicat de către DIVA pentru uz editorial pe HD Satelit România

Pe 17 decembrie, de la ora 16:00, va fi difuzat filmul "Crăciunul lui Holly" (Haul out the Holly, 2022), în care personajul principal, Emily, interpretată de Lacey Chabert, se întoarce acasă de sărbători și se confruntă cu sarcina de a decora casa de una singură. Filmul include și o apariție a lui Ellen Travolta, cunoscută pentru rolurile sale în sitcom-uri precum „Happy Days” și „Charles in Charge”.

"Crăciun la Evergreen: Clopote de nuntă" (Christmas in Evergreen: Bells Are Ringing, 2020) - Imagine remisă în comunicat de către DIVA pentru uz editorial pe HD Satelit România

În data de 19 decembrie, DIVA prezintă "Crăciun la Evergreen: Clopote de nuntă" (Christmas in Evergreen: Bells Are Ringing, 2020), parte a unei serii de patru filme în Evergreen. Filmul, difuzat la ora 20:00, urmărește personajele Michelle și Hannah în pregătirile de nuntă, respectiv lansarea unui muzeu.

Open By Christmas - Felicitarea de Crăciun - Imagine remisă în comunicat de către DIVA pentru uz editorial pe HD Satelit România

Pe 22 decembrie, la aceeași oră, va rula filmul "Felicitarea de Crăciun" (Open by Christmas, 2021). Protagonista, Nicky, descoperă o felicitare veche de Crăciun de la un admirator secret și pornește în căutarea acestuia, alături de prietena ei cea mai bună, Simone.

Seria de filme de Crăciun de la DIVA este disponibilă zilnic între orele 06:00 și 02:00, până la sfârșitul lunii decembrie.


5 comentarii despre subiectul „Maratonul de filme de Crăciun continuă la DIVA”:
Anonim

Apropo de Ellen Travolta, știați că ea e sora mai mare a lui John Travolta? Am descoperit asta recent și m-a surprins.

Sorin

Hollywood-ul pare o afacere de familie! :)))))

Anonim

Seria Christmas in Evergreen e printre preferatele mele. Mi se pare interesant cum fiecare film are propriile sale povești, dar păstrează același cadru pitoresc. Sunt folosite multe decorațiuni handmade, am citit pe un site că multe dintre acestea au fost create de artiști locali.

Anonim

Mă întreb dacă unele filme de Crăciun se bazează pe o poveste reală. Câteodată aceste filme sunt inspirate din evenimente reale, ceea ce le face și mai speciale. Deși stiu că multe filme de Crăciun sunt ficțiune, unele sunt inspirate din povești reale sau din experiențe personale ale scenariștilor.

Anonim

Un lucru pe care îl apreciez la aceste filme este cum reușesc să redea atmosfera orașelor mici în perioada sărbătorilor. Parcă te simți parte din comunitatea lor. E ca și cum ai călători acolo fără să pleci de acasă.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile