duminică, 17 decembrie 2023

Netflix va transmite al doilea eveniment sportiv în direct: The Netflix Slam

Netflix va transmite prin platforma sa de streaming un nou eveniment sportiv în direct, The Netflix Slam, în care se confruntă Rafael Nadal (campion de 22 de ori de Grand Slam la simplu masculin) și numărul 2 mondial, colegul său spaniol Carlos Alcaraz, într-un eveniment special de tenis de o noapte.

Tenis - Imagine decorativă realizată de HD Satelit România (nu reprezintă o imagine oficială  a competiției The Netflix Slam)

The Netflix Slam, găzduit de MGM Resorts International, este programat duminică, 3 martie 2024, la ora României 22:00, în incinta Michelob ULTRA Arena. Jucători suplimentari și alte perechi vor fi anunțate la o dată ulterioară.

The Netflix Slam va fi transmis în streaming dual, cu fluxuri pentru piețele vorbitoare de engleză și spaniolă. Există deja o pagina dedicată și pe Netflix România (click AICI), deci este destul de probabil că evenimentul sportiv va fi difuzat în direct și în țara noastră, mai ales că reprezentantul Netflix a spus că The Netflix Slam va fi oferit publicului global al acestui serviciu de streaming.

Sunt încântat că prin The Netflix Slam putem oferi publicului nostru global oportunitatea de a urmări confruntarea dintre doi mari jucători de tenis, într-un eveniment live unic. O legendă precum Rafa și un campion precum Carlos pe teren, dar si multe alte surprize, promit un spectacol live pe care fanii nu îl vor rata”, a spus Gabe Spitzer, Vicepreședinte, Nonfiction Sports, Netflix.

Slam-ul Netflix de la Mandalay Bay va fi unul dintre cele mai distractive evenimente ale anului. Fanii tenisului din întreaga lume se vor bucura de o experiență de neuitat, în timp ce doi dintre campionii de elită ai acestui sport vor concura în capitala mondială a distracției”, a completat Lance Evans, senior Vicepreședinte Sport și Sponsorizare, MGM Resorts International.

Sunt foarte încântat de prima mea vizită în Las Vegas, unul dintre cele mai emblematice și distractive orașe din lume. De asemenea, sunt foarte încântat să joc cu compatriotul meu Carlos Alcaraz. Sunt sigur că va fi o noapte fantastică de tenis”, a spus Nadal.

Sunt onorat și atât de bucuros să împart terenul cu Rafa în Las Vegas. Este unul dintre cei mai mari jucători de tenis din toate timpurile, iar realizările sale vorbesc de la sine. Aștept cu nerăbdare meciul nostru de pe 3 martie”, a spus Alcaraz, campion la US Open și la Wimbledon.

Netflix are deja în biblioteca sa producții care spun povești sportive, cu hituri precum Formula 1: Drive to Survive, Break Point, Full Swing, Untold, Quarterback, Tour de France: Unchained, Under Pressure: The U.S. Women’s World Cup Team, iar în viitor vor putea fi urmărite serii despre sportivi din atletism, rugby și NASCAR. De reamintit și Cupa Netflix de luna trecută, care a fost primul eveniment sportiv transmis live de Netflix. 

The Netflix Slam va fi produs de Full Day Productions, compania din spatele The Netflix Cup, ESPY Awards, Oscars Red Carpet Show și the NFL Honors.

DESPRE NETFLIX

Netflix este unul dintre cele mai importante servicii de divertisment din lume, cu peste 247 de milioane de abonamente plătite în peste 190 de țări, oferind seriale tv, filme și jocuri într-o mare varietate de genuri și limbi.

DESPRE MICHELOB ULTRA ARENA

Michelob ULTRA Arena este o arenă multifuncțională unde se desfășoară Campionatul Mondial de box, concerte de premieră și evenimente speciale. Cu o capacitate de până la 12.000 de locuri, oferă și diverse spatii de divertisment. A fost renovat în anul 2018, fiind dotat cu iluminare și sunet de ultimă generație. Michelob ULTRA Arena găzduiește și echipa profesionistă de baschet din oraș. Evenimente proeminente au inclus concerte precum cele ale lui Justin Timberlake, KISS, Taylor Swift, Kenny Chesney, Alicia Keys, Rihanna, Christina Aguilera, Katy Perry, John Mayer, Metallica, Ozzy Osbourne, Alejandro Fernandez și David Foster & Friends. Michelob ULTRA Arena a găzduit de asemenea mai multe evenimente Ultimate Fighting Championship (UFC), licitația anuală Barrett-Jackson Las Vegas și Latin Billboard Music Awards.

DESPRE MGM RESORTS INTERNATIONAL

MGM Resorts International este o companie globală de divertisment cu locații naționale și internaționale, cu hoteluri și alte resorturi, spații de ultimă generație de întâlniri și conferințe, experiențe de divertisment de la cinema la o gamă largă de restaurante, localuri pentru viața de noapte, dar și vânzare cu amănuntul.


2 comentarii despre subiectul „Netflix va transmite al doilea eveniment sportiv în direct: The Netflix Slam”:
Anonim

Se pare ca Netflix intră mai serios în lumea sporturilor live! The Netflix Slam sună promițător, mai ales cu Nadal și Alcaraz. Cred că e un mod excelent de a atrage noi abonați. Am văzut si transmisia Cupei Netflix de luna trecută.

Anonim

Va fi o provocare pentru Nadal. Da, și Nadal are 22 de titluri de Grand Slam. E o legendă. Dar Alcaraz e talentul nou. Va fi interesant să văd cum se descurcă împotriva lui.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile