joi, 7 decembrie 2023

Noi premiere pentru sărbătorile de iarnă de la DIVA

În perioada 8-15 decembrie, postul de televiziune DIVA va difuza un maraton de filme romantice, programat zilnic între orele 06:00 și 02:00. Această selecție include povești de dragoste, unele dintre ele fiind difuzate în premieră în zilele de marți și vineri, de la ora 20:00, și în fiecare duminică, de la 16:00, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

My Southern Family Christmas (Crăciun cu familia mea) - Imagine remisă în comunicat de către DIVA pentru publicare pe HD Satelit România

Filmele selectate pentru această perioadă includ premiere cu scenarii și distribuții diverse, care aduc o nouă perspectivă asupra genului romantic. Printre acestea se numără povești ce se desfășoară într-un sat ce transformă vieți, teme dedicate sărbătorii Hanukkah, povestiri ambientate în anii '50, și chiar un film în care Bruce Campbell, cunoscut din seria "The Evil Dead", interpretează un Moș Crăciun neobișnuit. 

Vineri, 8 decembrie, la ora 20:00, pe DIVA va fi difuzat filmul „Satul magic de Crăciun” (A Magical Christmas Village, 2022). Povestea urmărește aventura lui Summer Ashby (Alison Sweeney) care trăiește o întâmplare neașteptată când mama ei, Vivian (Marlo Thomas), se mută la ea. În preajma sărbătorilor, Vivian împodobește locuința cu un model în miniatură al unui sat și o implică pe nepoata sa, Chloe (Maesa Nicholson), în decorarea acestuia. Curând, figurinele din machetă încep să influențeze realitatea, aducând schimbări semnificative în comunitate și în viața lui Summer.

„Satul magic de Crăciun” - Imagine remisă în comunicat de către DIVA pentru publicare pe HD Satelit România

Duminică, 10 decembrie, de la ora 16:00, DIVA va prezenta filmul „Miracol de Hannukah” (Hanukkah on Rye, 2022). Filmul se concentrează pe povestea lui Molly (Yael Grobglas) și Jacob (Jeremy Jordan), care, deși rivali în afaceri, fiecare deținând un magazin de delicatese, descoperă că doar un miracol de Hanukkah i-ar putea uni. Acest scenariu este bazat pe piesa „Parfumerie” de Miklós László, scrisă în 1937.

Marți, 12 decembrie, de la ora 20:00, va fi difuzat filmul „Marele spectacol de Crăciun” („A Holiday Spectacular”, 2022), o poveste care are loc în anul 1958. Filmul o prezintă pe Maggie (interpretată de Ginna Claire Mason), o tânără care decide să lase în urmă logodnicul (Torsten Johnson), familia sa înstărită și viața sa bine organizată pentru a urma un vis la New York. Acolo, Maggie își propune să danseze pe scena Radio City Music Hall alături de trupa The Rockettes în cadrul unui spectacol de Crăciun. Cu toate acestea, se confruntă cu dificultăți și trebuie să aleagă între a urma pasiunea inspirată de bunica ei (interpretată de Ann-Margret) și un viitor confortabil, dar fără provocări. Apariția lui John (Derek Klena), un tânăr aspirant la o carieră în fotografie, contrar dorințelor părinților săi, influențează decizia lui Maggie.

„Marele spectacol de Crăciun” - Imagine remisă în comunicat de către DIVA pentru publicare pe HD Satelit România

Pe 15 decembrie, la ora 20:00, va fi difuzat filmul „Crăciun cu familia mea” (My Southern Family Christmas, 2022). Povestea urmărește pe jurnalista Campbell Wallace (Jaicy Elliott), care primește sarcina de a scrie un articol despre Everett (Bruce Campbell), tatăl ei biologic, ales de locuitorii din Sorrento, Louisiana, să interpreteze rolul lui Moș Crăciun. În timpul vizitei, Campbell află că are două surori și se confruntă cu necesitatea de a-i face o mărturisire tatălui ei. Descoperirile ei vor avea un impact semnificativ asupra modului în care toți cei implicați vor trăi Crăciunul.

Aceste filme ilustrează cum dragostea și magia sărbătorilor pot influența viețile personajelor, cu Moș Crăciun aducând surprize neașteptate pentru fiecare.


4 comentarii despre subiectul „Noi premiere pentru sărbătorile de iarnă de la DIVA”:
Dana

Sunt curioasa cum va fi prezentată povestea din Satul magic de Crăciun. Pare un concept interesant, cu figurinele care influențează realitatea. Îmi place ideea că obiectele de decor pot avea un rol activ în povestea filmului. Ar putea adăuga o notă de mister.

Andreea

Eu ma gândeam la filmul „Marele spectacol de Crăciun”. Și faptul că se petrece în anii '50 adaugă un farmec retro. Costume, muzică, decorul, toate acestea pot crea o atmosferă deosebită.

Anonim

Mă întreb cum vor echilibra elementele de romantism cu cele de sărbătoare în aceste filme. E o provocare să nu cadă în clișee. Romantismul și magia sărbătorilor trebuie să fie bine integrate pentru a nu părea forțate. Ar fi frumos dacă ar reuși să transmită emoția reală a sărbătorilor, nu doar o versiune idealizată. Și sper să vadă și personaje cu care publicul român se poate identifica, chiar dacă sunt producții străine.

Andreea

Așa e, anonim. E important și cum se adaptează aceste povești pentru un public modern, păstrând esența sărbătorilor. Balansul între tradiție și modernitate poate fi cheia succesului acestor filme.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile