luni, 29 ianuarie 2024

Filmele thriller de joi seara debutează la DIVA

În luna februarie, DIVA invită pasionații de filme thriller la o serie specială de povești de televiziune captivante, inspirate sau chiar bazate pe cazuri reale, asemenea celor prezentate în emisiunile americane de tip true-crime. Seria "Filmele thriller de joi seara" va fi difuzată săptămânal și va include cinci povești tulburătoare, în premieră pe DIVA, începând cu ora 20:00, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Seria "Filmele thriller de joi seara" - Imagine remisă în comunicat de către DIVA pentur publicare pe HD Satelit România

Seria debutează pe 1 februarie cu filmul "Răpirea lui Abby Hernandez" ("Girl in the Shed: The Kidnapping of Abby Hernandez", 2022). Această dramă, inspirată din realitate, relatează povestea unei adolescente, Abby Hernandez (interpretată de Lindsay Navarro), care, cu puțin timp înainte de a împlini 15 ani, dispare pe drumul spre casă în North Conway, New Hampshire. Ea este răpită și ținută captivă într-un container, luptându-se neîncetat pentru supraviețuire și sperând să-și reîntâlnească mama (Erica Durance). Mama ei face eforturi disperate de a o găsi, având puțin sprijin din partea poliției.

Pe 8 februarie, la ora 20:00, telespectatorii vor urmări "Evadare din iubire" ("Jailbreak Lovers", 2022), un alt thriller bazat pe un caz real. Personajul principal, Toby Dorr (Catherine Bell), își pierde slujba și înființează un ONG pentru reabilitarea câinilor abuzați, colaborând cu o închisoare din Kansas. Aici, se îndrăgostește iremediabil de John Manard (Tom Stevens), un deținut cu 20 de ani mai tânăr decât ea. Cei doi concep un plan de evadare neobișnuit, declanșând o urmărire amplă în SUA.

Pe 15 februarie, în "Gardă de corp" ("Bodyguard Seduction", 2022), o femeie de afaceri, Charly Huxton (Jessica Morris), CEO al unei companii de modă de top, trebuie să decidă dacă poate avea încredere în noul ei bodyguard, Jonathan Makepeace (Ross Jirgl), care ar putea avea intenții ascunse. După suspiciuni căzute asupra lui Jonathan, Charly află prețul faimei și succesului.

În următoarea săptămână, "Îndrăgostit de soția partenerului" ("In Love with My Partner’s Wife", 2022) prezintă povestea unui polițist bun la suflet, Paul Ford (Andrew Spach), care se îndrăgostește de Eve (Gina Vitori), soția colegului său corupt, Frank Miller (Jonathan Stoddard). Frank nu este dispus să-i lase să plece și le întinde o capcană.

Ultimul film din seria "Filme thriller de joi de la DIVA" este "Amintiri despre o crimă" ("Hidden Murder Island", 2023), programat pe 29 februarie. Filmul urmărește povestea lui Fey (Allie Forsberg), o tânără supraviețuitoare a unui atac într-un camping, care suferă de amnezie. Înconjurată de părinți și de adolescentul Curt (Zach Lane), care i-a salvat viața, Fey este bântuită de atacuri de panică și viziuni nocturne. Scenariul se bazează pe o poveste reală.

Pentru a descoperi cum se finalizează fiecare dintre aceste povești captivante, iubitorii genului thriller sunt invitați să urmărească DIVA, în fiecare joi seara, la ora 20:00.


Niciun comentariu despre subiectul „Filmele thriller de joi seara debutează la DIVA”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile