marți, 20 februarie 2024

Meciul naționalei de fotbal a României cu Irlanda de Nord, transmis de Prima Tv

Pe 22 martie 2024, de la ora 21:45, echipa națională de fotbal a României va întâlni reprezentativa Irlandei de Nord într-un meci amical ce va avea loc, pe Arena Națională din București. Această întâlnire marchează începutul pregătirilor tricolorilor pentru Campionatul European din 2024, găzduit de Germania. Este primul meci de verificare pentru echipa condusă de Edi Iordănescu, după calificarea obținută la turneul final european.

Meci de fotbal - Imagine decorativă realizată de HD Satelit România 

Pe lângă acest meci, România are programate mai multe partide amicale înainte de EURO 2024, inclusiv un alt joc de pregătire pe 26 martie împotriva Columbiei, care va avea loc pe stadionul Cívitas Metropolitano din Madrid, la ora României 21:00. 

În cadrul pregătirilor pentru turneul final, România va mai disputa două partide amicale la începutul lunii iunie, pe 4 iunie cu Bulgaria și pe 8 iunie împotriva Liechtenstein, ambele meciuri urmând să se desfășoare pe stadionul Steaua din București.

La EURO 2024, România se află în Grupa E alături de Belgia, Slovacia și câștigătoarea play-off-ului B, urmând să debuteze în competiție pe 17 iunie împotriva câștigătoarei play-off-ului B la München, iar pe 22 și 26 iunie va întâlni Belgia, respectiv Slovacia, în meciuri ce vor avea loc la Köln și Frankfurt.


7 comentarii despre subiectul „Meciul naționalei de fotbal a României cu Irlanda de Nord, transmis de Prima Tv”:
Anonim

S-au dus vremurile în care meciurile naționalei, fie ele amicale sau oficiale, erau emise terestru de TVR, putând fi vizionate de orice român.

Anonim

Prima Tv e in pachetele de baza de cablu și satelit. Daca ai internet, e și acolo Prima Tv, gratis

Anonim

Bineînțeles, există acum alte surse, cablu, satelit sau aplicații online. Dar terestru nu mai este.

Anonim

Canalele TVR sunt transmise în continuare în terestru, în sistem digital DVB-T2. Nu mai este permis la nivel european și chiar international, în multe alte țăr,i să se transmită in analogic terestru Se transmit TVR în digital terestru. Că nu transmit aceste meciuri, asta depinde de drepturi de difuzare. Dar TVR au cumpărat drepturile tv și vor transmite Jocurile Olimpice de la Paris de anul acesta.

Anonim

Exact.

Anonim

CAND ERAU PE TVR MECIURILE NATIONALE AVEAU ALT FARMEC

Anonim

Alte vremuri, alte audiențe, altă valoare. Totuși TVR rămâne cu farmecul ei, poate chiar în amintirea acelor vremuri.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile