miercuri, 21 februarie 2024

Filmul "Aquaman și Regatul Pierdut", din 27 februarie pe HBO Max. Știați că în film joacă și Dolph Lundgren?

Filmul "Aquaman și Regatul Pierdut" ("Aquaman and the Lost Kingdom"), produs de Warner Bros. Pictures, va fi disponibil pentru vizionare pe platforma de streaming HBO Max începând cu data de 27 februarie, anunță Warner Bros. Discovery pentru comunicat remis către HD Satelit România.

Filmul "Aquaman și Regatul Pierdut" - Imagini remise în comunicat de către Warner Bros. Discovery pentru publicare uz editorial pe HD Satelit România

Acesta reprezintă continuarea unuia dintre cele mai de succes filme din universul DC, marcând revenirea regizorului James Wan și a actorului Jason Momoa în rolul principal, alături de Patrick Wilson, Amber Heard, Yahya Abdul-Mateen II și Nicole Kidman în rolurile lor anterioare.

Intriga filmului se centrează pe conflictul dintre Aquaman și Black Manta, acesta din urmă fiind determinat să se răzbune pentru moartea tatălui său și să îl învingă pe Aquaman folosind puterea Tridentului Negru, o armă legendară care deține o forță antică și malefică. 

Pentru a-l opri, Aquaman este nevoit să colaboreze cu fratele său Orm, anterior inamic și acum încarcerat, fost rege al Atlantidei. 

Cei doi trebuie să depășească divergențele pentru a proteja regatul, familia și întreaga lume de o catastrofă de proporții.

Distribuția filmului îi include pe Jason Momoa în rolul lui Arthur Curry/Aquaman (care acum trebuie să jongleze responsabilitățile de rege al Atlantidei cu cele de tată), Patrick Wilson în rolul lui Orm (fratele vitreg al lui Aquaman și fost adversar, care trebuie să adopte un nou rol ca aliat al fratelui său), Amber Heard ca Mera (regina Atlantidei și mama moștenitorului tronului), Yahya Abdul-Mateen II (ca Black Manta, antagonistul dornic de răzbunare) și Nicole Kidman (în rolul lui Atlanna, lider decisiv și mamă cu spirit de luptător).

Rolurile secundare sunt ocupate de Dolph Lundgren ca regele Nereus și Randall Park ca doctorul Stephen Shin.

În regia lui James Wan, filmul "Aquaman și Regatul Pierdut" este produs de Peter Safran, Wan și Rob Cowan, cu Galen Vaisman și Walter Hamada servind ca producători executivi. Scenariul este scris de David Leslie Johnson-McGoldrick, pe baza unei povești de James Wan, David Leslie Johnson-McGoldrick, Jason Momoa și Thomas Pa'a Sibbett, inspirată de personajele Aquaman create de Paul Norris și Mort Weisinger din universul DC.


Niciun comentariu despre subiectul „Filmul "Aquaman și Regatul Pierdut", din 27 februarie pe HBO Max. Știați că în film joacă și Dolph Lundgren?”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile