miercuri, 28 februarie 2024

SkyShowtime: Oferta "Jumătate de preț pe viață" devine "Standard Plus" cu ajustări de preț

SkyShowtime și-a anunțat prin email abonații din România care beneficiază de oferta "Jumătate de preț pe viață" că noua denumire a acestui abonament va fi "Standard Plus", iar prețul acestui abonament va crește. Totuși, platforma de streaming menționează că oferta "Jumătate de preț pe viață" rămâne valabilă pentru cei care o au activă, aceștia plătind doar jumătate din noul preț de 5,99 €, adică doar 2,99 € (cu 1€ în plus, comparativ cu cât plăteau înainte, când prețul lunar era de 1,99 €). Ceilalți abonați la Standard Plus vor plăti aproape 6 € lunar (deci cu 2 € mai mult), dacă doresc să beneficieze de continutul SkyShowtime fără publicitate.

Serviciu de streaming - imagine decorativă realizată de HD Satelit România

Conform mesajului, abonamentul actual va fi cunoscut sub numele de Standard Plus, introducându-se simultan un nou tip de abonament cu reclame. Pentru cei care doresc să continue să se bucure de conținutul SkyShowtime fără reclame, nu este necesară nicio acțiune suplimentară. Oferta "Jumătate de preț pe viață" va fi respectată, iar abonamentul se va ajusta automat la noua structură de preț, cu plata prin metoda actuală.

Abonamentul "Jumătate de preț pe viață" va suferi o modificare de preț, crescând de la 1,99 € pe lună la 2,99 €, începând cu prima facturare după 23 aprilie 2024. Platforma motivează că ajustarea vine ca urmare a îmbogățirii ofertei de conținut premium, inclusiv lansări direct din cinematografe, seriale noi și exclusive, precum și titluri originale SkyShowtime, unele dintre ele locale.

Abonații care nu sunt de acord cu noile condiții au opțiunea de a-și anula abonamentul accesând secțiunea Cont și dezactivând reînnoirea automată înainte de intrarea în vigoare a schimbărilor.

SkyShowtime s-a lansat în România acum un an, cu o ofertă specială: la jumătate de preț, pe viață, care prevedea ca prețul standard pentru SkyShowtime poate fi modificat cu un preaviz de cel puțin o lună, cu opțiunea de anulare gratuită înainte de intrarea în vigoare a modificării. În cazul modificării prețului, taxa va fi tot de 50%, dar din noul preț lunar recurent standard al abonamentului SkyShowtime din acel moment (detalii AICI).

Acum aproape două săptămâni, anunțam pe HD Satelit că SkyShowtime va lansa (inclusiv în România) abonamentul standard cu publicitate. Abonamentul actual devine Standard Plus, dar mai scump. Astfel, în România abonamentul Standard lunar costă 3,99 EUR până pe 22 aprilie 2024, după care abonamentul Standard devine Standard Plus și va costa 5,99 EUR lunar. Tot din 23 aprilie va fi lansat si abonamentul Standard cu reclame, la prețul de 3.99 EUR lunar (prețul actualului abonament Standard fără reclame). Pentru abonamentele plătite in avans pentru un an întreg, Standard cu reclame va costa 30,99 EUR, iar Standard Plus 46,99 EUR (detalii AICI).

În textul mesajului (pe care l-am primit personal în email, ca abonat la acest serviciu de streaming) se menționează că abonamentul Standard Plus, chiar daca nu va include publicitate, poate include trailere promoționale despre filme și seriale SkyShowtime.

Dacă abonații doresc să continue să vizioneze titlurile SkyShowtime fără reclame și întreruperi (ceea ce poate include trailere promoționale despre filme și seriale SkyShowtime), nu trebuie să întreprindă nicio acțiune: oferta "Jumătate de preț pe viață" va fi onorată. Abonamentul lor actual va fi convertit automat în noul plan Standard Plus începând cu data de 23 aprilie 2024, iar plățile vor fi efectuate automat folosind metoda de plată actuală, conform informațiilor din mesaj.

Mai este menționat că obiectivul principal al companiei a fost întotdeauna acela de a oferi o experiență premium la un preț competitiv. În acest sens, platforma își îmbogățește constant oferta cu conținut de înaltă calitate, incluzând o varietate mai mare de filme de succes, direct din cinematografe, precum și seriale noi și exclusive. Totodată, se extinde lista de titluri SkyShowtime Originals, inclusiv producții locale. Compania își exprimă recunoștința către clienții care au ales SkyShowtime și se angajează să continue să ofere divertisment de calitate, cu producții de top hollywoodiene și locale, de la branduri renumite precum Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios și Peacock, alături de serialele SkyShowtime Original.

În mesaj se indică, de asemenea, modificările aduse condițiilor de utilizare a platformei, care includ clarificări privind modul în care abonamentele includ reclame (sponsorizări și plasări de produse) și/sau trailere promoționale SkyShowtime. Platforma de streaming a subliniat clar că este interzisă orice încercare de a bloca afișarea reclamelor (inclusiv utilizarea tehnologiilor de blocare a reclamelor). Sunt oferite, de asemenea, clarificări privind condițiile în care clienții pot împărți contul cu membrii acceptați ai gospodăriei, precum și detalii despre cum și când este posibil să se modifice condițiile și prețurile în viitor.

Astfel, în condițiile de utilizare se precizează că deși este posibil să asociați mai multe dispozitive cu contul dumneavoastră SkyShowtime din gospodăria dumneavoastră, limita de utilizare simultană este de până la trei dispozitive. Această regulă este implementată pentru a garanta că serviciile SkyShowtime sunt folosite exclusiv în scopuri personale și nu comerciale. Referitor la accesul membrilor familiei la SkyShowtime folosind contul dumneavoastră, este permis ca aceștia să folosească serviciul cu acordul dumneavoastră. Totuși, platforma subliniază că este important să rețineți că sunteți responsabil(ă) pentru toate acțiunile efectuate prin contul dumneavoastră SkyShowtime, inclusiv cele realizate de membrii familiei dumneavoastră.


2 comentarii despre subiectul „SkyShowtime: Oferta "Jumătate de preț pe viață" devine "Standard Plus" cu ajustări de preț”:
Daniel S.

O problemă pe care am observat-o cât am fost abonat este că unele filme au subtitrarea defectuoasă, același lucru ca pe Prime Video de la Amazon.

Anonim

Eu nu am găsit încă subtitrări defecte, poate nu am urmărit foarte multe filme și seriale prin Skyshowtime. Eu sunt mulțumi de conținut, foarte interesant, e mai altfel.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile