vineri, 1 martie 2024

Platforma de tv online, filme și seriale MEGOGO, lansată oficial în România

O nouă opțiune de streaming debutează pe scena românească: MEGOGO oferă televiziune online și o gamă variată de conținut VOD. MEGOGO este un serviciu de media internațional destinat familiilor, care activează din 2011 în 15 țări din Europa de Est, Asia Centrală și Caucaz, anunță platforma MEGOGO printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Platforma MEGOGO - Imagine remisă în comunicat de către Megogo pentur publicare / uz editorial pe HD Satelit România

Focalizat predominant pe streaming online, MEGOGO pune la dispoziție multiple canale TV gratuite, plus abonamentul “Optim TV” la un cost de 14,99 lei, oferind acces la peste 100 de televiziuni. Printre acestea se află Kanal D, Romania TV, TraLaLa TV, TVR 1, Național TV, TV1000, Viasat History, Epic Drama, Bollywood TV și altele. Secțiunea "TV" aduce avantaje suplimentare, inclusiv funcționalități interactive cum ar fi catch-up (înregistrarea programelor), permițând vizionarea emisiunilor și serialelor favorite la orice oră dorită.

Platforma MEGOGO - Imagine remisă în comunicat de către Megogo pentur publicare / uz editorial pe HD Satelit România

Debutul în Romania marchează un moment important pentru MEGOGO, susținut de ani de experiență internațională, relații consolidate cu unele dintre cele mai importante studiouri de pe glob, precum Warner Bros., Disney, Paramount, și alții.

Platforma MEGOGO - Imagine remisă în comunicat de către Megogo pentur publicare / uz editorial pe HD Satelit România

Constantin Pandele, responsabil de dezvoltarea serviciului în România (are peste 15 ani de experiență în calitate de manager în industria locală de comunicații și televiziune, lucrând anterior în companii precum Romtelecom, Telekom și Orange) a precizat pentru HD Satelit că au fost depuse eforturi considerabile pentru cercetarea pieței și adaptarea produsului la specificul local, incluzând traducerea în limba română, ajustarea la preferințele locale, negocierea drepturilor de difuzare și implementarea unor sisteme de plată sigure, subliniind în același timp angajamentul platformei de a îmbogăți constant biblioteca de conținut.

Constantin Pandele - Imagine remisă în comunicat de către Megogo pentur publicare / uz editorial pe HD Satelit România

Adițional la serviciul de televiziune online, MEGOGO oferă deja peste 1.000 de filme și seriale animate în catalogul său VOD, provenind de la studiouri de top cum ar fi Warner Bros., Disney, Pixar, DC, Marvel, 20th Century Fox, Paramount, printre alții. Catalogul include lansări recente precum “Aquaman and the Lost Kingdom”, “Mission: Impossible – Dead Reckoning”, “Avatar: The Way of Water”, “The Marvels”, “Guardians of the Galaxy Vol. 3”, “Elemental”, “Wonka”, “Killers of the Flower Moon”, cât și clasice îndrăgite precum “Home Alone”, “The Lord of the Rings: The Return of the King”, “The Matrix”, seria “Harry Potter”, “Die Hard”, “Pirates of the Caribbean”.

În cadrul secțiunii de filme a platformei, utilizatorii beneficiază de funcționalități precum recomandări personalizate, bazate pe istoricul de vizionare, iar pentru unele titluri există opțiunea de descărcare pe dispozitivele personale pentru vizionare în modul offline.

Constantin Pandele a explicat că, în ultimele luni, echipa a depus eforturi intense pentru a dezvolta grila de programe a platformei, care include selecții locale, regionale, naționale și internaționale, pregătindu-se pentru lansarea oficială în România. Din punct de vedere tehnic, au fost soluționate toate aspectele necesare pentru funcționarea optimă a platformei pe piața de streaming din România. În prezent, se află în faza de negocieri și lucrează la stabilirea mai multor parteneriate care vor contribui la extinderea serviciului în viitorul apropiat.

Aplicația MEGOGO este accesibilă pentru descărcare pe Google Play, App Store, pe dispozitivele Smart TV și va fi disponibilă în curând și pe consolele de jocuri.

Platforma MEGOGO - Imagine remisă în comunicat de către Megogo pentur publicare / uz editorial pe HD Satelit România


Despre MEGOGO

Fondat în Kiev în 2011, MEGOGO este un serviciu media internațional, lider pe piața OTT din Ucraina și activ în Europa de Est, Asia Centrală și Caucazul de Sud. O parte considerabilă din catalogul său este, de asemenea, disponibilă la nivel global.

Catalogul MEGOGO cuprinde o vastă selecție de conținut, incluzând televiziune cu opțiuni interactive, filme, seriale, desene animate, jocuri, materiale educaționale și de blogging, cărți audio, podcast-uri și canale de radio. În funcție de regiune, serviciul oferă și transmisiuni exclusive ale unor evenimente sportive majore, cum ar fi Champions League, Europa League și UEFA Conference League, campionate naționale de fotbal, meciuri de box organizate de K2 și Top Rank, printre altele.


7 comentarii despre subiectul „Platforma de tv online, filme și seriale MEGOGO, lansată oficial în România”:
Anonim

Canalele TV toate de la Pro Tv Antenele Clever Media toate când le vor introduce în aplicația Megogo România

Anonim

E bine ca au si canale free,sper sa ramana asa.

cornel

Multumesc HD Satelit de info, nu stiam de aceasta platforma de tv online, chiar ma bucur ca exista inca unii, pe langa Orange Tv, care au inteles sa lase la liber, in scop demosntativ si de marketing, mai multe canale tv. Parerea mea ca doar canalele premium ar trebuie sa fie incluse in abonament, iar cele la liber, care nu cer bani pentry retransmisie , ar trebui sa fie vizionabile fara cont si fara abonament. Ar fi in interesul lor ca marketing ( asa cum procedeaza Orange Tv) si al nostru ca vizitatori ai sitului lor. Sper sa introduca cat mai multe canale la liber, asa cum are si Orange Tv multe. Deja oricum am devenit fan al lor! Succes Megogo!

Anonim

Interesant că MEGOGO a ales România pentru expansiune. Un serviciu de streaming care îți oferă atât televiziune online la un preț destul de accesibil.

Cosmin

Anonim si Cornel, și aștept cu nerăbdare să văd cum MEGOGO se va dezvolta în România și ce noi canale la liber sau in abonament ne vor oferi în viitor. Sunt optimist că va deveni un jucător major pe piața de streaming de la noi.

Anonim

Primasport si dupa vorbim

Anonim

Când va intra Pro TV pe Megogo.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile