joi, 14 martie 2024

La un important târg IT&C, DIGI caută candidați pasionați de tehnologie și inovație

Pe 16 și 17 martie 2024, DIGI, recunoscut ca un important furnizor de servicii de telecomunicații convergente în România și cu o prezență notabilă la nivel european, va fi prezent la a 17-a ediție a unui mare eveniment de recrutare IT&C din România. Evenimentul este organizat de Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare (LSAC) a Universității Politehnica București și se va desfășura la Palatul Parlamentului, anunță compania printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Specialist IT - Imagine decorativă realizată de HD Satelit România

Compania se angajează în inovare continuă și dezvoltă parteneriate educaționale, contribuind astfel la îmbunătățirea abilităților digitale ale noii generații. Aceste inițiative sprijină dezvoltarea profesională și cresc interesul pentru domeniul IT&C, contribuind la poziționarea României ca țară cu un potențial semnificativ în sectorul comunicațiilor electronice și IT, se mai arată în comunicatul de presă.

La acest târg de cariere, DIGI caută candidați motivați și deschiși la noi provocări pentru a-și dezvolta competențele tehnice într-un mediu de lucru energic și competitiv. Echipa de recrutare DIGI va fi disponibilă sâmbătă, 16 martie, între orele 10:00-18:00 și duminică, 17 martie, de la 10:00 la 16:00.

DIGI oferă tinerilor interesați de inginerie și tehnologie posibilități de formare și avansare profesională, inclusiv stagii de practică și o gamă variată de poziții specializate, precum Inginer RAN Site, Inginer RAN Back Office, Inginer Date Mobile, Inginer Telecomunicații Rando, Dezvoltator Python/C++, Dezvoltator PHP, Dezvoltator WEB Frontend, Dezvoltator Android, Inginer NOC Transmisiuni, Inginer Centru de Monitorizare Rețea, Analist Financiar și Agent Telesales.

Cei interesați să valorifice abilitățile lor și să înceapă o carieră în cadrul unei companii de comunicații pot depune CV-urile la standul DIGI. Aici vor avea ocazia să discute direct cu specialiștii în resurse umane pentru a obține o perspectivă mai clară asupra industriei, oportunităților de angajare și de dezvoltare profesională.

Informațiile despre pozițiile vacante, cerințele pentru candidați, procedura de aplicare și lista completă a oportunităților de angajare oferite de companie sunt disponibile pe site-ul DIGI.ro, în secțiunea dedicată carierelor.


Niciun comentariu despre subiectul „La un important târg IT&C, DIGI caută candidați pasionați de tehnologie și inovație”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile