joi, 14 martie 2024

Sezonul complet de ciclism din 2024, la Eurosport

Eurosport va aduce în fața telespectatorilor peste 1.000 de evenimente live de-a lungul a 300 de zile de competiții. Acest sezon vast include atât curse de ciclism masculin cât și feminin, acoperind discipline precum ciclismul pe șosea și pistă, mountain biking, ciclocros și BMX. Spectatorii se vor putea bucura de fiecare etapă a competițiilor UCI World Tour, inclusiv Marile Tururi, toate etapele din seria mondială UCI Mountain Bike și competițiile de top din ciclismul pe pistă, ciclocros și BMX, anunță Warner Bros. Discovery printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Logo Warner Bros. Discovery Sports - Imagine remisă în comunicat de catre Warner Bros. Discovery România pentru publicare / uz editorial pe HD Satelit

Prin Eurosport, fanii ciclismului vor avea parte de cea mai completă acoperire posibilă, cu 4.000 de ore de transmisiuni live pe platformele sale, inclusiv prin aplicația dedicată Eurosport. Pe lângă transmisiile live, Eurosport.ro va oferi actualizări constante, știri și povești inspirate din lumea ciclismului, îmbogățind experiența fanilor cu conținut suplimentar. Eurosport își extinde și prezența online prin lansarea unor noi canale YouTube și Instagram dedicate ciclismului, pentru a împărtăși clipuri video remarcabile cu o audiență globală.

Scott Young, Vicepreședinte Senior pentru Conținut, Producție și Operațiuni Comerciale la WBD Sports Europa, a exprimat entuziasmul său referitor la sezonul actual de ciclism, descriindu-l ca fiind istoric și plin de acțiune, cu noi sportivi aspirând să se înscrie în istoria acestui sport. Subliniind caracterul global al transmisiilor Eurosport, de la șoselele din Asia, la munții din America și până la velodromurile din Europa, Young evidențiază angajamentul companiei de a difuza, promova și comenta despre ciclism la un nivel comparabil doar cu pasiunea echipelor și a sportivilor. Young a descris amploarea programelor Eurosport, cu peste 1.000 de transmisiuni live pe parcursul anului (de reamintit și ca Eurosport va transmite și fiecărui moment al Jocurilor Olimpice de la Paris din 2024,) prezentate prin experți de renume și tehnologii inovatoare de studio virtual. Această strategie, combinată cu reportaje dinamice de la fața locului, promite să ofere detalii autentice despre fiecare cursă, ciclist și poveste.

Echipa de experți recrutați de Eurosport pentru a oferi analize și comentarii include nume legendare ale ciclismului, precum Philippe Gilbert, Alberto Contador, Robbie McEwen, Jens Voigt, Sean Kelly, Iris Slappendel, Adam Blythe, Sir Chris Hoy, Cedric Gracia, Bart Brentjens și mulți alții. Acești experți, alături de prezentatorii și reporterii internaționali, vor aduce în prim-plan cele mai captivante momente ale sezonului (inclusiv pentru Jocurile Olimpice de la Paris din vara anului 2024).

Calendarul evenimentelor majore în 2024 include Milano - Sanremo pe 16 martie, Turul Flandrei pe 31 martie, Paris - Roubaix în aprilie, începerea UCI Mountain Bike World Series pe 12 aprilie, și multe alte curse emblemă, culminând cu Campionatele Mondiale UCI de Ciclism pe Pistă în octombrie. Această acoperire extensivă asigură că fanii ciclismului vor avea acces la cele mai importante și spectaculoase momente ale anului în ciclism.

Momente importante din ciclism în 2024

16 martie: Milano - Sanremo

31 martie: Turul Flandrei

6-7 aprilie: Paris - Roubaix

12 aprilie: UCI Mountain Bike World Series începe

21 aprilie: Liège - Bastogne - Liège

29 aprilie - 4 mai: Turul Spaniei Feminin

4-26 mai: Turul Italiei

29 iunie - 21 iulie: Turul Franței

7-14 iulie: Turul Italiei Feminin

27 iulie - 7 august: Jocurile Olimpice Paris 2024

12-18 august: Turul Franței Feminin

17 august - 8 septembrie: Turul Spaniei

26 august - 1 septembrie: Campionatele Mondiale UCI Mountain Bike

21-29 septembrie: Campionatele Mondiale UCI Ciclism pe Șosea

4-6 octombrie: finalul UCI Mountain Bike World Series

12 octombrie: Il Lombardia

16-20 octombrie: Campionatele Mondiale UCI Ciclism pe Pistă

TBC: UCI Track Champions League


Niciun comentariu despre subiectul „Sezonul complet de ciclism din 2024, la Eurosport”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile