luni, 25 martie 2024

"My ANCOM", un spațiu online pentru organizarea și administrarea documentelor în interacțiunea cu această instituție

ANCOM, agenția guvernamentală care se ocupă de comunicațiile din România, a anunțat printr-un comunicat remis către HD Satelit Romani un nou mod de a comunica electronic cu cu această instituție, denumit "My ANCOM". Acest serviciu este pentru companiile de comunicații, serviciile poștale și alte grupuri care trebuie să trimită documente la ANCOM. Serviciul digital "My ANCOM" este parte din efortul ANCOM de a-și moderniza modul în care lucrează cu diferite organizații.

Logo ANCOM - Imagine remisă în comunicatul ANCOM pentru publicare pe HD Satelit România

"My ANCOM" este un spațiu online unde organizațiile pot gestiona documentele pe care le trimit la ANCOM. Poți trimite aproape orice fel de document, de la cereri și decizii, până la acte administrative și multe altele. Documentele trimise prin "My ANCOM" sunt înregistrate cu data și ora la care au fost încărcate, și vor fi păstrate aici timp de 3 ani. ANCOM îți va trimite și un email de fiecare dată când îți încarcă un document nou în cont.

Anumite grupuri, ca furnizorii de internet și serviciile poștale, vor avea acces automat la "My ANCOM", în timp ce alte organizații, cum ar fi autoritățile publice sau furnizorii de servicii fără fir pentru uz propriu, pot cere acces dacă au nevoie.

Regulile de folosire a "My ANCOM" includ cum să te înscrii, cum să renunți la serviciu și ce se întâmplă dacă alegi să nu-l mai folosești. De asemenea, explică cum ANCOM și organizațiile pot comunica documente între ele.

Serviciul "My ANCOM" va fi gata de folosit odată ce noile reguli vor fi oficiale, și de atunci, ANCOM va începe să trimită detaliile de acces celor care au dreptul la un cont, apoi vor putea să înceapă să trimită documente prin acest serviciu, la două luni după aceea.

Înainte de a face totul oficial, ANCOM vrea să știe ce crede lumea despre planul lor. Orice sugestii sau comentarii pot fi trimise până pe 24 aprilie 2024, fie la sediul ANCOM din București, online, prin fax sau email.


Niciun comentariu despre subiectul „"My ANCOM", un spațiu online pentru organizarea și administrarea documentelor în interacțiunea cu această instituție”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile