luni, 11 martie 2024

Serialul "Durere și vindecare" revine la DIVA cu sezonul al doilea

Pentru fanii serialului "Durere și vindecare", am o veste interesantă: sezonul 2 își va face debutul pe 11 martie, exclusiv pe DIVA, începând cu ora 15:50. Acesta promite o continuare captivantă a poveștii despre viața personală și profesională a echipei de la Spitalul Universitar Santa Rosa, cu difuzare de noi episoade în fiecare zi lucrătoare, câte două la număr, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Serialul "Durere și vindecare" - Imagine remisa in comunicat de către DIVA pentru publicare pe HD Satelit România

Sub îndrumarea regizorilor Víctor Cantillo și Luis Sierra, sezonul nou aduce în scenă personaje proaspete și intrigante. Vom face cunoștință cu Agustín Garnica, interpretat de Andrés Suárez, care preia rolul de Director Științific al spitalului, și cu Carlos Baez în rolul lui Andrés Garnica, fiul adolescent al acestuia. Prezența lor în serial este completată de actorii consacrați ca Paula Barreto și Lina Cardona, sub producția executivă a Anei Maria Pérez.

Acest sezon ne prezintă provocările cu care se confruntă María Clara și Carlos, un cuplu aflat la răscruce între carieră și viața de familie. Cu o nuntă în pregătire, cei doi se luptă să mențină echilibrul în fața obstacolelor care le pun la încercare relația. Situația se complică odată cu sosirea lui Agustín Garnica și a fostei sale soții, Victoria, care acum ocupă poziția de Manager Financiar al spitalului. Disputele între María Clara și Victoria pe tema finanțelor spitalului adaugă tensiune, punând în pericol atât relația dintre María Clara și Carlos, cât și viitorul Spitalului Santa Rosa.

Conflictul, dilemele etice și provocările emoționale sunt elemente centrale în aceast nouă serie, care continuă să exploreze complexitatea vieții într-un mediu medical exigent. Cu o producție semnată de RCN Televisión, "Durere și vindecare" sezonul 2 promite să fie la fel de implicat și captivant precum primul. Nu uitați, premiera este pe 11 martie, pe DIVA, un moment pe care nu-l vor vrea să-l rateze cei care urmăresc acestui serial.

Promoționalul video în limba română poate fi vizionat dând click AICI.


Niciun comentariu despre subiectul „Serialul "Durere și vindecare" revine la DIVA cu sezonul al doilea”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile