marți, 23 aprilie 2024

Accent TV devine Accent TV HD Oltenia

Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) a aprobat astăzi solicitarea de modificare a licenței audiovizuale depusă de SC BBBVIDEO SRL din Târgu-Jiu în privința televiziunii Accent Tv.

Siglă Accent Tv HD Oltenia - Sursa: ședința publică a CNA

Astfel, televiziunea Accent TV, cunoscută anterior sub denumirea de Accent TV / Accent TV HD, va opera sub noua denumire de Accent TV HD Oltenia, marcând o focalizare pe regiunea Oltenia.

În plus, telespectatorii vor beneficia de transmisii exclusiv în format HD, deoarece postul a renunțat la emisia în rezoluție standard (SD) în favoarea unei calități superioare a imaginii.

O altă schimbare semnificativă este introducerea unei noi sigle, care reprezintă o imagine modernizată a televiziunii. Noul logo păstrează același schemă de culori în designul său, dar textul pare mai compact și mai aldin, în comparație cu cel vechi, posibil pentru a îmbunătăți lizibilitatea.

Zona de difuzare a aceste televiziunii rămâne aceeași, una regională, vizând județele Gorj, Vâlcea, Dolj, Mehedinți, Olt și Argeș.

Reprezentantul postului tv, Nicolae Băloi, a explicat: "Televiziunea este regională și am înființat mai multe studiouri în Oltenia. Avem de exemplu studiouri și la Craiova, Vâlcea, Severin si Olt. De aceea am si redenumit televiziunea, adăugând Oltenia, deoarece se adresează oltenilor. Realizăm emisiuni și în aceste studiouri, de exemplu la Craiova de un an si ceva, iar la Vâlcea de doi ani."


3 comentarii despre subiectul „Accent TV devine Accent TV HD Oltenia”:
Anonim

Foarte bine, succes! Felicitări ca trec definitiv la HD! Dar poate repara si ei fluxul video live de pe site, ca nu merge, ma uitam si eu in cursul săptămânii, cat sunt plecat la București...

Anonim

În Argeș pe Digi nu se prinde acest post.

Anonim

A venit timpul ca și televiziunile să treacă exclusiv la HD. Modificare de nume însă sugerează o orientare regională a acestul post.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile