miercuri, 10 aprilie 2024

Crește prețul anual al abonamentul EA Play pe Playstation la 189,90 RON

EA Play, disponibil pe PlayStation, oferă abonaților acces la o vastă bibliotecă de jocuri de la Electronic Arts, incluzând titluri populare precum "Battlefield 2042", "FIFA 23", "F123", toata seria "NFS" (inclusiv Unbound si Heat), jocuri "Star Wars" și multe altele​​. Serviciul include nu doar posibilitatea de a juca aceste jocuri, dar și beneficii precum trial-uri timpurii pentru lansările noi, recompense exclusive în joc și un discount de 10% la achizițiile de conținut digital EA​ (Electronic Arts).

Jucător de jocuri pe consolă ( nu reprezintă o consolă Sony si nici imagini din jocuri EA sau Playstation; este o imagine decorativa generată digital de HD Satelit România)

Costurile abonamentului au fost însă recent ajustate, iar această schimbare în structura de prețuri pe PlayStation va intra în vigoare din 11 iunie 2024 pentru abonații actuali, în timp ce noii abonați se vor confrunta imediat cu noile tarife.

Ca abonat al acestui serviciu pe Playstation 5, am primit astăzi un mesaj prin care mi se comunică o modificare a tarifului abonamentului meu anual EA Play, care va crește la 189,90 RON (prețul abonamentului pe 12 luni era anterior de 119,90 RON, iar abonamentul lunar era de 19,90 lei).

Această ajustare de preț va fi aplicabilă doar la următoarea reînnoire a abonamentului, care va avea loc pe sau după 11 iunie 2024. Totuși, tariful revizuit va fi aplicat imediat pentru toate abonamentele noi achiziționate de astăzi încolo.

Creșteri ale abonamentelor sunt aplicabile și pentru PC.


Niciun comentariu despre subiectul „Crește prețul anual al abonamentul EA Play pe Playstation la 189,90 RON”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile