marți, 9 aprilie 2024

Platforma gratuită de streaming TF1+ va fi lansată internațional

Grupul francez TF1 va extinde la nivel internațional, pe piețele relevante, recent lansatul serviciu de streaming TF1+, începând cu luna iunie 2024.

Telespectator - Imagine decorativă generată digital de HD Satelit România

La lansarea sa în ianuarie, serviciul TF1+ a fost prezentat drept prima platformă de streaming gratuită din Franța, serviciul oferind sute de emisiuni și seriale, precum Plus Belle La Vie și HPI, Mercato, dar și aproximativ 400 de filme (inclusiv din box-office-ul american).

Rudolph Belmer, CEO al Grupului TF1, a confirmat că serviciul va fi lansat inițial (în iunie) în Belgia și Luxemburg, urmat de Elveția: "Internetul nu are granițe și le-a permis jucătorilor internaționali precum Netflix și YouTube să se dezvolte. Nu există niciun motiv să nu procedăm la fel. Dar facem aceasta conform liniei noastre editoriale si culturale, iar lumea francofonă este următorul nostru pas."

O expansiune în curs de desfășurare pe alte piețe cu telespectatori vorbitori de limbă franceză va continua apoi în restul anului și apoi în 2025, a spus Belmer, adăugând că serviciul de streaming se va lansa în viitor pe orice „piață relevantă”.

Nu este clar ce producții vor fi disponibile în afara Franței, unde serviciul oferă seriale, inclusiv Sam, Plus Belle La Vie, The Voice, Koh Lanta și emisiuni achiziționate, cum ar fi Vampire Diaries.

Sunt disponibile și emisiuni pentru copii și tineri, cu aproximativ 50 de serii, inclusiv Pat Patrouille, Miraculous și Naruto. De asemenea, sunt oferite aproximativ 50 de canale de interes special FAST.

Versiunea pentru Franța a TF1+ poate fi accesată la adresa tf1.fr .



4 comentarii despre subiectul „Platforma gratuită de streaming TF1+ va fi lansată internațional”:
Anonim

Va fi gratuit, se poate vedea și pe smart tv aceste filme sau numai pe smartphone, aștept răspunsul dumneavoastră de confirmare ❓️

Costin

Pai scrie chiar in titlu, că va fi gratuit...
Dar nu știu dacă va fi lansat curând și în România, nu știu dacă mai suntem așa de mult țară francofonă...
Probabil va avea și aplicație pe unele modele de televizoare, asta depinde tot de decizia lor...

Anonim

Prin ”piețele relevante” a se înțelege tări vorbitoare de limba franceză cum sunt Belgia, Elveția, Canada (Quebec), eventual câteva țări din Africa (Tunisia, Maroc, Congo, Camerun etc). În veci pururi nu va fi TF1+ disponibil în România sau alte țări din Europa unde franceza nu este limbă oficială. Informația nu este de interes pentru noi, poate doar de cultură generală.

Anonim

Dar vor putea fi subtitrate si in alte limbi(ex.:lb.română)?TVMonde Europe+ nu are multe ASTFEL de emisiuni...

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile