marți, 23 aprilie 2024

Seria de filme franceze polițiste continuă la DIVA cu patru premiere

În luna mai, fanii genului polițist vor avea parte de noi motive de entuziasm, deoarece seria de filme franceze polițiste continuă la DIVA, cu patru premiere. Fiecare film se desfășoară într-o regiune diferită a Franței, renumită pentru peisajele sale pitorești și misterioasele crime ascunse. În fiecare miercuri a lunii, de la ora 20:00, vor fi difuzate aceste povești captivante.

Seria de filme franceze polițiste continuă cu patru premiere - Imagine remisă în comunicat de către DIVA pentru publicare pe HD Satelit România

Prima premieră, pe 1 mai, este „Crimă la Mont-Saint-Michel” („Meurtres au Mont Saint-Michel”, 2021). Inspirat de Guy de Maupassant și locul său celebru, filmul îl prezintă pe Căpitanul Sophie Maliquot (Juliet Lemonnier) întorcându-se în regiunea natală pentru a rezolva un caz misterios, implicând chiar pe preotul Henri Florentin (Anthony Delon).

Pe 8 mai, „Crimă pe insulele Frioul” („Meurtres sur les îles du Frioul”, 2021) aduce în prim plan un eveniment cultural în Marsilia, stricat de un asasinat în timpul unei piese de teatru. Căpitanul Victor Mariani (Jérémy Banster) și tatăl său consultant (Francis Huster) investighează crima.

Miercuri, 15 mai, în „Crimă pe Marie-Galante” („Meurtres à Marie-Galante”, 2021), Căpitanul Ophélie Villedieu (Anne Caillon) și subalternul său, Alban (Youri Lauriette), explorează moartea suspectă a unui pedagog pe insula Marie-Galante din Guadelupa.

Finalul acestui ciclu de filme are loc pe 22 mai cu „Crimă la Rochefort-Sur-Mer” („Les mystères de l’école de gendarmerie”, 2021), unde Emma Thellier (Sara Mortensen) și Adrien Klevec (Olivier Sitruk) își întrerup escapada romantică pentru a investiga moartea unui instructor de la academia de jandarmi.

Așadar, în fiecare miercuri din mai, la ora 20:00, pe DIVA, urmăriți dezlegarea misterelor în noile filme polițiste.


Niciun comentariu despre subiectul „Seria de filme franceze polițiste continuă la DIVA cu patru premiere”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile