marți, 16 aprilie 2024

Serialul spaniol "Parot", disponibil pe AntenaPLAY

Povestea intrigantă și plină de mister urmărește un condamnat eliberat sub controversata '"lege Parot", aplicată în Spania între 2006 și 2013, care a permis scurtarea pedepselor pentru infracțiuni grave, anunță Antena TV Group printr-un comunicat remis către HD Satelit România.


Serialul spaniol "Parot", disponibil pe AntenaPLAY - Imagine remisă în comunicat de către Antena TV Group pentru publicare pe HD Satelit România

Eliberarea acestuia declanșează o serie de evenimente terifiante, provocând panică și neliniște publică, iar poliția se grăbește să oprească acast fenomen și să dezvăluie adevărul ascuns. 

Serialul, în care Adriana Ugarte ocupă un rol principal, invita telespectatorul într-o atmosferă intensă, plină de momente de tensiune între personaje. Interpretările actorilor aduc la viață figuri complexe și contradictorii, consolidând astfel povestea și impactul emoțional.

Distribuția include nume precum Adriana Ugarte, Ivan Massague, Blanca Portillo, Michael Brown și Juan Pablo Shuk. 

Serialul "Parot" s-a transformat rapid într-unul dintre cele mai urmărite seriale spaniole recente. A stârnit și dezbateri privind justiția penală și impactul social al legii Parot, deschizând dialoguri importante în societatea spaniolă.

"Parot" este disponibil pentru vizionare pe AntenaPLAY.


Niciun comentariu despre subiectul „Serialul spaniol "Parot", disponibil pe AntenaPLAY”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile