sâmbătă, 27 aprilie 2024

Trinitas Tv 4K, transmisiuni live în Ultra HD pe Youtube

Televiziunea Trinitas TV a început să difuzeze transmisiuni live în format 4K Ultra HD, din 22 aprilie 2024, prin intermediul platformei de streaming YouTube. Chiar mai mult, pe fluxurile video ale transmisiilor era afișat, în coltul din dreapta sus, logo-ul Trinitas, cu textul 4K inclus: "TRINITAS TV 4K DIRECT". În transmisiunile live anterioare, realizate doar în format Full HD, sigla nu includea mențiunea „4K”.

Sigla TRINITAS TV 4K - Sursă: captură realizată de HD Satelit din transmisia live Ultra HD de pe Youtube

Înregistrările transmisiilor 4K pot fi vizionate în acest moment dând click AICI (LIVE 4K: Sfânta Liturghie - Sf. Sfințit Mc. Simeon, ruda Domnului, ep. Ierusalimului #27aprilie), AICI (LIVE 4K: Sfânta Liturghie și Taina Sfântului Maslu - Catedrala Patriarhală din București), AICI (LIVE: Slujba Utreniei - Sf. Ap. și Ev. Marcu; Sf. Cuv. Vasile de la Poiana Mărului #25aprilie) și AICI (LIVE: Slujba Utreniei - Sfântul Ierarh Teodor Sicheotul, episcopul Anastasiopolei #22aprilie).

După accesarea acestor înregistrări ale transmisiunilor live în Ultra HD ale TRINITAS TV, pentru a viziona la cea mai înaltă calitate disponibilă, selectați opțiunea de streaming 2160 P60 4K.

TRINITAS TV 4K - Sursă: captură realizată de HD Satelit din transmisia live Ultra HD de pe Youtube

Aceste teste cu transmisiuni live în format 4K Ultra HD prin platforma YouTube marchează un pas important în modernizarea modului în care Trinitas Tv își difuzează conținutul. Inițiativă vine în contextul în care calitatea video superioară poate îmbunătăți experiența vizuală a telespectatorilor, oferind detalii mai clare și o imagine mai vie a evenimentelor transmise. În acest moment nu există informatii dacă aceste transmisii de testare au ca scop lansarea in viitor a unei versiuni 4K a televiziunii Trinitas Tv.

Această mișcare poate fi văzută însă ca o încercare de a răspunde cerințelor tot mai mari ale publicului pentru conținut de înaltă definiție și ar putea atrage un segment mai larg de audiență, inclusiv tineri pasionați de tehnologie care folosesc predominant platforme online pentru consumul de media.

Trinitas TV, postul de televiziune al Patriarhiei Române, este dedicat promovării valorilor creștine și a culturii românești. Fondat în 2007, canalul a devenit un mijloc de informare și educație spirituală, culturală și socială, aducând în casele oamenilor evenimente bisericești, programe educative și transmisiuni de slujbe.


3 comentarii despre subiectul „Trinitas Tv 4K, transmisiuni live în Ultra HD pe Youtube”:
Anonim

Foarte bine. Măcar să dea un impuls și celor mai cu "pretenții".

Anonim

Când fie la Digi?

Anonim

Bravo lor!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile