luni, 13 mai 2024

"DIGI Days" revine cu o reducere de 50% în primele 6 luni la orice serviciu nou ales sau upgradat (sau opțiune suplimentară)

Între 13 și 19 mai 2024, DIGI organizează promoția "DIGI Days", destinată exclusiv clienților existenți. Campania oferă o reducere de 50% pentru primele șase luni la orice serviciu ales. Oferta este valabilă doar online, pe website-ul DIGI.ro sau prin aplicația mobilă, pentru contracte de 24 de luni, anunță compania printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

"DIGI Days" - Imagine remisa în comunicat de către Digi România pentur publicare pe HD Satelit

De exemplu, clienții pot alege pachetul de internet Fiberlink 500 Mbps la 15 lei pe lună sau Fiberlink 1000 Mbps la 20 lei pe lună, TVA inclus. De asemenea, pachetele de televiziune digitală și analogică au prețuri între 13 și 15 lei pe lună.

Clientii care își portează numărul la DIGI vor beneficia de o reducere de 50% la abonamentul de telefonie mobilă Nelimitat, la prețul de 2,5 euro pe lună, care include date mobile și minute nelimitate în rețele naționale fixe și mobile, SMS-uri în rețeaua DIGI și 3.000 de minute internaționale în rețele importante din SUA, Canada și UE.

Exclusiv disponibilă pe internet, inițiativa „DIGI Days” se destinează clienților care posedă cel puțin un serviciu activ și sunt interesați fie să cumpere servicii suplimentare din oferta companiei, fie să opteze pentru un pachet superior sau să adauge opțiuni suplimentare. Discountul se aplică numai serviciilor adăugate în această perioadă și este valabil doar pentru contractele noi, cu o durată de 24 de luni.

Promoția poate fi accesată pe site-ul DIGI.ro sau prin aplicația mobilă, fie direct de pe pagina de start, fie din secțiunea „Contul meu”, subsecțiunea „Serviciile mele”. Aici, clienții pot alege noul pachet, pot realiza un upgrade al pachetului existent sau pot activa una sau mai multe opțiuni suplimentare. Promoția nu include echipamentele cumpărate și nu se cumulează cu alte oferte de achiziție în rate a telefoanelor. Detalii suplimentare sunt disponibile pe website-ul companiei.


2 comentarii despre subiectul „"DIGI Days" revine cu o reducere de 50% în primele 6 luni la orice serviciu nou ales sau upgradat (sau opțiune suplimentară)”:
Anonim

Se referă și la extraopțiunile tv de pe cablu/satelit, sau numai la servicii ?

Anonim

Am vizitat acum site-ul Digi. Reducerea este și pentru extraopțiuni, nu doar pentru servicii noi alese.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile