joi, 23 mai 2024

Iunie 2024 la Crime+Investigation

În luna iunie, la Crime+Investigation, dezlegăm cazuri rămase de mult timp nerezolvate în noi episoade al emisiunii „Cazuri Clasate”, urmărim unele dintre cele mai intense și explozive momente surprinse în sălile de interogatoriu în noul serial „Filmat în camera de interogatoriu”, și expunem realitățile șocante ale vieții în cadrul unor culte poligame din Statele Unite ale Americii în „Secretele sectelor poligame”. Mai multe detalii găsiți în comunicatul de presă de mai jos, remis către HD Satelit România.

"Cazuri clasate" - Imagine remisă în comunicat pentru publicare pe HD Satelit România


Cazuri clasate

Sezonul 3 – Episoade noi | Premiera duminică, 16 iunie, de la ora 23:00

Titlul original: Cold Case Files

(4x60’)

Prezentată de jurnalistul american Bill Kurtis, seria prezintă reexaminarea cazurilor rămase de mult timp nerezolvate. Cu ajutorul tehnologiei criminalistice și a noilor dovezi, polițiștii și detectivii încearcă să dezlege cazurile și să clarifice întrebările fără răspuns.

De la amintirile din copilărie până la utilizarea testelor ADN în masă pentru a găsi făptașul, acești detectivi găsesc noi indicii pentru a rezolva cazuri vechi de zeci de ani, aducându-i pe vinovați în fața justiției.

Fiecare poveste este adusă la viață prin dramatizări cinematografice și relatări la persoana întâi de la detectivii și apropiații care au trăit experiențele.


Filmat în camera de interogatoriu

Titlul original: Interrogation Cam

Din 24 iunie, de luni până vineri, de la ora 23:45

(16x30’)

Serialul prezintă o perspectivă din interior și fără filtru asupra unora dintre cele mai intense momente surprinse în sălile de interogatoriu din S.U.A., cu infractori care își susțin nevinovăția în ciuda munților de dovezi împotriva lor.

Serialul este distinct de emisiunea „La Interogatoriu”, care urmărește un singur caz pe parcursul episodului. Această emisiune îmbină elemente de succes din „Filmat la Tribunal” și „La Interogatoriu”, într-un format nou, proaspăt și rapid, care prezintă mărturisiri șocante, negări disperate și anchetatori și suspecți care se confruntă pentru a afla adevărul. Nimic nu se compară cu drama din viața reală surprinsă în „Filmat în camera de interogatoriu”.


Secretele sectelor poligame

Continuă sâmbăta, de la ora 22:15

Titlul original: Secrets Of Polygamy

(10X60')

Serialul documentar expune realitățile șocante ale vieții în cadrul unor culte poligame. Prin interviuri în profunzime cu foști membri și fotografii și înregistrări audio exclusive, investigatorul Matt Browning face lumină asupra acestor grupuri în care bărbați puternici dețin controlul asupra a mii de oameni.


Un comentariu despre subiectul „Iunie 2024 la Crime+Investigation”:
Daniel S.

Pe când acest canal și la Digi?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile