miercuri, 8 mai 2024

Mini-seria "Archie", la Epic Drama

Epic Drama lansează o nouă mini-serie intitulată „Archie”, care va fi difuzată în fiecare miercuri, începând cu data de 8 mai, de la ora 22:00. Această dramă biografică în patru părți dezvăluie fascinanta odisee a lui Cary Grant, unul dintre cei mai emblematici actori de la Hollywood. Serialul urmărește cinci etape distincte din viața eclectică a lui Grant, de la originile sale umile în Bristol ca Archie Leach, până la transformarea sa într-o vedetă de renume internațional.

Mini-seria "Archie" -  Imagine remisă în comunicat de către Epic Drama pentru publicare pe HD Satelit

Serialul, care debutează pe 8 mai, este amplasat pe fundalul strălucitor al erei de aur a Hollywood-ului și îi poartă pe telespectatori prin viața tumultuoasă a lui Grant, marcând puncte cruciale precum copilăria dificilă și ascensiunea sa meteorică. Cary Grant, interpretat de renumitul actor britanic Jason Isaacs, este prezentat într-un moment de introspecție la vârsta de 58 de ani, reflectând asupra trecutului său și luptându-se cu demonii personali.

În plus, serialul explorează și relațiile romantice ale lui Grant, punând accent pe legătura sa cu actrița Dyan Cannon și impactul pe care educația sa turbulentă l-a avut asupra vieții sale amoroase. Interpretările remarcabile și povestea captivantă fac din „Archie” un portret profund și intim al unui simbol etern al Hollywood-ului.

Nu ratați premiera acestui serial emoționant pe 8 mai, la Epic Drama. Reluări vor avea loc vineri, 10 mai, la ora 22:45 și sâmbătă, 11 mai, la ora 21:10. 

Puteți sa vizionați promoționalul pe YouTube, dând click AICI.


Niciun comentariu despre subiectul „Mini-seria "Archie", la Epic Drama”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile