luni, 27 mai 2024

"Vrăjitoarea cea bună": Serialul ajunge integral pe DIVA începând cu 3 iunie

Începând cu data de 3 iunie, DIVA va difuza integral cele șapte sezoane ale serialului „Vrăjitoarea cea bună” (Good Witch). În fiecare zi lucrătoare, de luni până vineri, telespectatorii vor putea urmări câte două episoade începând cu ora 18:00, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

"Vrăjitoarea cea bună" - Imagine remisă în comunicat de către DIVA pentru publicare pe HD Satelit România

Serialul îi are în rolurile principale pe Catherine Bell, cunoscută pentru performanțele sale în „Soții de militari” (Army Wives) și „Justiție militară” (JAG), și pe James Denton, celebru din „Neveste disperate” (Desperate Housewives) și „Menajere ambițioase” (Devious Maids). 

Bazat pe succesul francizei de filme cu același nume, „Vrăjitoarea cea bună” urmărește povestea încântătoarei Cassie Nightingale (interpretată de Bell) și a fiicei sale Grace (interpretată de Bailee Madison, cunoscută din „Podul către Terabithia” și „Magicienii din Waverly Place”). Cele două trăiesc în orașul Middleton și folosesc puterile lor magice pentru a-și ajuta prietenii și vecinii, inclusiv pe dr. Sam Radford (interpretat de Denton). 

De la momentele pline de căldură și emoție din primul sezon până la aventurile palpitante din sezonul șapte, serialul promite să captiveze telespectatorii cu poveștile sale. În sezonul 1, Cassie și Grace își folosesc magia pentru a-i ajuta pe locuitorii din Middleton, inclusiv pe nou-veniții Dr. Sam Radford și pe fiul său, Nick (interpretat de Rhys Matthew Bond, cunoscut din „Heartland” și „Ties That Bind”). 

Pe parcursul serialului, publicul va asista la dezvoltarea relațiilor între personaje, la apariția de noi provocări și la explorarea puterii de durată a iubirii și prieteniei.

„Vrăjitoarea cea bună” este o producție realizată de Whizbang Films, în colaborare cu ITV Studios America. Producătorii executivi sunt Darin Goldberg, Orly Adelson, Jonathan Eskenas, Craig Pryce și Frank Siracusa, cu Catherine Bell în rolul de co-producător executiv. Janina Barrett este producător supervizor, Colin Brunton este producător, iar Julie Lawrence și Angie Cassiram sunt producători asociați. Serialul este distribuit la nivel internațional de ITV Studios.

„Vrăjitoarea cea bună” va avea premiera pe DIVA pe 3 iunie, cu două episoade difuzate de luni până vineri, de la ora 18:00.


Niciun comentariu despre subiectul „"Vrăjitoarea cea bună": Serialul ajunge integral pe DIVA începând cu 3 iunie”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile