luni, 27 mai 2024

"Roaming prietenos", o nouă promoție DIGI

Începând cu 27 mai și până pe 18 august, DIGI desfășoară campania promoțională „Roaming prietenos”, care oferă clienților posibilitatea de a beneficia de o reducere de 50% din valoarea abonamentului lunar timp de până la 8 luni. Această ofertă este destinată celor care își portează numărul de telefon în rețeaua mobilă DIGI, venind astfel în întâmpinarea nevoilor celor care doresc să economisească pe durata vacanțelor, anunță compania printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

"Roaming prietenos", o nouă promoție DIGI - Imagine remisă în comunicat de către Digi pentru publicare pe HD Satelit România

DIGI promite unele dintre cele mai accesibile tarife de roaming pentru statele membre SEE (Spațiul Economic European) și alte destinații turistice populare. Oferta este disponibilă în magazinele DIGI, online pe site-ul DIGI.ro, prin apel la serviciul Relații Clienți sau prin intermediul reprezentanților de vânzări, pentru contracte încheiate pe o durată de 24 de luni.

Noua campanie „Roaming prietenos” aduce beneficii atât pentru abonații noi cât și pentru cei existenți, oferind reduceri la portarea în rețeaua mobilă, atât din prepaid, cât și din postpaid. Reducerea de 50% se aplică pe o perioadă de 4, 6 sau 8 luni, în funcție de numerele de telefon portate și de pachetul ales: Nelimitat, Optim 3 sau Optim 2. Clienții care aleg pachetul Nelimitat beneficiază de tarife de 2,5 euro/lună pentru 4 luni (un număr portat), 2 euro/lună pentru 6 luni (două numere portate), 1,75 euro/lună pentru 8 luni (trei numere portate) și 1,5 euro/lună pentru 8 luni (patru sau cinci numere portate).

Abonamentul Nelimitat include minute nelimitate de roaming în statele membre SEE, trafic inclus de date roaming de până la 5,5 GB în SEE, internet și minute nelimitate în orice rețea națională fixă și mobilă din România, SMS-uri nelimitate în rețeaua DIGI și 3000 de minute internaționale în principalele rețele mobile din SUA, Canada și UE. 

Utilizatorii pot opta pentru reducerea de 50% din valoarea abonamentului de telefonie mobilă sau pentru achiziționarea telefonului dorit în 24 de rate DIGI, fără avans, oferta din urmă fiind disponibilă doar pentru clienții care dețin cel puțin un serviciu fix DIGI.

Pentru destinațiile din afara SEE, DIGI propune tarife precum:

- Moldova: 0,6 euro/GB pentru date roaming și 0,01 euro/minut pentru apeluri către România;

- Turcia: 1 euro/GB pentru date roaming și 0,19 euro/minut pentru apeluri către România;

- Serbia și Macedonia: 0,9 euro/GB pentru date roaming și 0,39 euro/minut pentru apeluri către România;

- Albania: 0,9 euro/GB pentru date roaming și 0,45 euro/minut pentru apeluri către România;

- Marea Britanie: 0,7 euro/GB pentru date roaming și 0,015 euro/minut pentru apeluri către România;

- Statele Unite ale Americii: 0,4 euro/GB pentru date roaming și 0,025 euro/minut pentru apeluri către România.

Informații detaliate despre serviciul de roaming și costurile aferente fiecărei țări sunt disponibile pe site-ul DIGI.ro. Oferta poate fi activată online, în magazinele DIGI, prin intermediul reprezentanților de vânzări sau prin apel la serviciul Relații Clienți.


Niciun comentariu despre subiectul „"Roaming prietenos", o nouă promoție DIGI”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile