miercuri, 5 iunie 2024

Campionatele Europene de înot sunt live în AntenaPLAY în perioada 17-23 iunie. David Popovici luptă pentru medalie la Belgrad.

Campionatele Europene de înot sunt live în AntenaPLAY. Competiţia de la Belgrad se va desfăşura în perioada 17-23 iunie, iar, printre sportivii care vor lupta pentru medalii se află şi campionul român David Popovici, anunță Antena TV Group într-un comunicat remis către HD Satelit România.

Campionatele Europene de înot - Imagine remisa in comunicat de catre Antena Tv Group pentru publicare pe HD Satelit România

Campionatele Europene de înot au ajuns la a 37-a ediţie şi reprezintă cea mai importantă întrecere europeană a anului. David Popovici aşteaptă cu nerăbdare concursul, după ce, la Europenele din 2022, a câştigat medaliile de aur la probele de 100 şi 200 metri liber.

Pe lângă medaliile în sine, Campionatele Europene de la Belgrad mai au o miză uriaşă: reprezintă o ultimă şansă de calificare la Jocurile Olimpice 2024. Perioada de calificare se încheie pe 23 iunie, chiar ultima zi a competiţiei va fi transmisă live în AntenaPLAY.

Campionatele Europene de înot sunt live în AntenaPLAY în perioada 17-23 iunie


David Popovici este cel mai important sportiv al delegaţiei României, ce va aduce la start şapte înotători. Dinu Patrick, Mihai Gergely, George Raţiu, Richard Szylagi, Denis Popescu şi Aissia Priecariu sunt ceilalţi şase sportivi din România care vor fi prezenţi la Campionatele Europene.

David Popovici va participa la trei probe la Belgrad: la 100 şi 200 m liber, dar şi la proba de stafetă de 4×100 metri liber. Toate probele multiplului campion mondial şi european vor fi live în AntenaPLAY.

Probele la care participă sportivii români prezenţi la CE de la Belgrad

David Popovici: 100 m liber, 200 m liber, stafeta 4×100 liber;

Mihai Gergely: 50 m fluture, 200 m liber, 100 m fluture, stafeta 4×100 liber;

George Raţiu: 50 m liber, 100 m liber, 50 m fluture, stafeta 4×100 liber;

Alexandru Szilagyi: 100 m liber, 50 m fluture, 50 m liber, stafeta 4×100 liber;

Denis Popescu: 50 m fluture, 100 m fluture, 50 m spate, 100 m spate;

Aissia prisecariu: 200 m spate;

Patrick Dinu: 100 m liber, 50 m liber, stafeta 4×100 liber.

Totul despre AntenaPLAY


AntenaPLAY oferă abonaților canale TV live și peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Vrei să afli care sunt noutățile disponibile în AntenaPLAY? Descoperă cele mai recente știri despre filme de top, super-seriale, emisiuni TV preferate și competiții sportive pe trends.antenaplay.ro.

Ai un 2024 de excepție în AntenaPLAY cu conținut nou în fiecare zi.

Ai sport in AntenaPLAY


Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în orice moment. În 2024, competițiile de Formula 1™, Fomula 2™, Formula 3™, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1™ vor putea fi urmărite live online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, tenis de masă, înot, Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA și box. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an.


Un comentariu despre subiectul „Campionatele Europene de înot sunt live în AntenaPLAY în perioada 17-23 iunie. David Popovici luptă pentru medalie la Belgrad.”:
Anonim

Deci sunt difuzate în regim cu plată, nu pe canale naționale.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile