marți, 4 iunie 2024

Juriul "Splash! Vedete la Apă" revine cu un nou sezon plin de curaj și spectacol

Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Marin și Cosmin Natanticu revin în juriul show-ului Splash! Vedete la Apă, care va avea premiera pe 29 iunie, la Antena 1, precizează Antena Tv Group într-un comunicat remis către HD Satelit România.

Juriul show-ului "Splash! Vedete la Apă" - Imagine remisa în comunicat de către Antena Tv Group pentru publicare / uz editorial pe HD Satelit România

Peste 60 de vedete din diverse domenii vor accepta provocarea de a-și depăși limitele și de a înfrunta fricile, sărind de la înălțimi amețitoare în bazinul de la Complexul Sportiv de Natație Otopeni, transformat în cel mai mare platou de televiziune din România.

Jurații promit o evaluare corectă și imparțială a prestațiilor concurenților, punând accent pe tehnica de sărituri, curajul și spectaculozitatea evoluțiilor.

Nouă ediții cu tematici diferite, o finală palpitantă și salturi spectaculoase de la 3, 5, 7 și 10 metri te așteaptă în fiecare sâmbătă și duminică, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Urmărește noul sezon Splash! Vedete la Apă din 29 iunie, în fiecare sâmbătă și duminică, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY și pregătește-te pentru o vară plină de curaj, spectacol și emoții tari.


Niciun comentariu despre subiectul „Juriul "Splash! Vedete la Apă" revine cu un nou sezon plin de curaj și spectacol”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile