marți, 4 iunie 2024

Nou la MEGOGO: PRO TV, Acasă TV, Acasă Gold, PRO ARENA și PRO CINEMA

Serviciul de streaming MEGOGO, care se axează pe distribuția de televiziune liniară online, anunță printr-un comunicat remis către HD Satelit România că adaugă în oferta sa unele dintre cele mai importante televiziuni din România, începând cu sfârșitul lunii mai. 

Canale tv online ale trustului PRO prin MEGOGO - Imagine remisa în comunicat de către MEGOGO pentru publicare / uz editorial pe HD Satelit România

MEGOGO a semnat un contract de parteneriat cu grupul PRO TV, care deține cele 5 canale românești de renume: PRO TV, Acasă , Acasă Gold, Pro Arena și Pro Cinema. Toate acestea vor fi incluse în abonamentul principal oferit de platforma de streaming, și anume OPTIM TV. 

Unele dintre cele mai apreciate programe ale acestor televiziuni sunt show-urile de televiziune “Românii au talent”, “Vocea României”, “Survivor”, “Visuri la cheie” și serialele “Las Fierbinți”, “Clanul” și cel mai recent, “Brigada Nimic”.

Suntem încântați să anunțăm adăugarea renumitului PRO TV la serviciul de streaming MEGOGO. Această colaborare marchează un pas important în angajamentul nostru de a oferi publicului un conținut divers și de înaltă calitate. Programul bogat și emisiunile populare ale PRO TV vor îmbunătăți, fără îndoială, platforma noastră, oferind mai multă valoare și divertisment clienților noștri. Așteptăm cu nerăbdare să continuăm să ne extindem numărul de televiziuni și să le oferim abonaților cele mai bune pachete TV online din țară", a declarat Constantin Pandele, responsabil pentru dezvoltarea serviciului în România.

Serviciul media MEGOGO a fost lansat în România anul acesta, la începutul lunii martie, cu pachetul de abonament Optim TV, la prețul de 14,99 lei, oferind peste 120 de canale TV populare, dar și o opțiune de televiziune gratuită. Recent, serviciul a adăugat un nou abonament, HBO MAXPAK, care costă 19,99 lei, cu cele cinci canale TV liniare de renume ale studioului: HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax și Cinemax 2. Printre beneficiile secțiunii TV a platformei MEGOGO se numără funcțiile interactive, inclusiv posibilitatea de a înregistra emisiuni, ceea ce îi ajută pe utilizatori să nu rateze emisiunile și serialele preferate. Abonamentul de bază Optim TV include, de asemenea, sute de ore de filme și seriale, într-un pachet SVOD.

Urmărirea televiziunii online prin intermediul aplicației MEGOGO este posibilă și convenabilă acasă, la birou, în călătorii sau în vacanță, pe orice dispozitiv aflat la dispoziția abonaților: laptop, smartphone, consolă de jocuri și SMART TV.

Platforma MEGOGO poate fi accesată dând click AICI.


5 comentarii despre subiectul „Nou la MEGOGO: PRO TV, Acasă TV, Acasă Gold, PRO ARENA și PRO CINEMA”:
Anonim

La timp pentru EURO 2024! :)

Anonim

La ce rezolutie este MEGOGO?

Anonim

Din păcate sunt doar în format SD. Cam dezamăgitor pentru 2024.

Anya Forger

Când va intra Antena 1 la MEGOGO?

Dorin

Antenele nu permit distribuția prin alți operatori de streaming concurenți care permit abonarea la serviciu respectiv de tv online, ca serviciul separat, ci doar prin Antena Play, platforma lor proprie.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile