luni, 3 iunie 2024

Sezonul al optulea al emisiunii "Insula Iubirii" va avea premiera pe 15 iulie la Antena 1

Cinci cupluri vor participa pentru a-și testa fidelitatea în compania unor ispite, în cel mai nou sezon al emisiunii, difuzat luni, marți și miercuri de la ora 20.30, la Antena 1. Emisiunea explorează tematica "cine iubește, nu lasă", aducând în prim-plan noi aspecte ale relațiilor și provocând participanții să trăiască o experiență intensă, anunță Antena Tv Group printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Radu Vâlcan - Imagine remisa in comunicat de către Antena Tv Group pentur publicare / uz editorial pe HD Satelit România

Gazda emisiunii, Radu Vâlcan, a menționat că sezonul 8 are o semnificație specială pentru el și le-a urat participanților noroc în acest test al iubirii și al încrederii. De asemenea, el a subliniat curajul și deschiderea acestora pe parcursul filmărilor și speră ca poveștile lor să fie o sursă de inspirație pentru telespectatori.

Emisiunea pune la încercare noi cupluri în fața telespectatorilor, ridicând întrebări precum "Sunt meniți să fie împreună?" și "Dragostea lor este adevărată sau doar temporară?". 

Participanții au la dispoziție 21 de zile pentru a se confrunta cu cele mai intense tentații și a descoperi adevărul despre relațiile lor. Rezultatele acestor provocări vor fi dezvăluite pe parcursul sezonului, filmările având loc în două resorturi din Phuket, Thailanda.


Niciun comentariu despre subiectul „Sezonul al optulea al emisiunii "Insula Iubirii" va avea premiera pe 15 iulie la Antena 1”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile